post Luni avem revolutie. Veniti, da?

June 29th, 2006

Insemnare despre: comunicare,internet — clickio @ 9:23 pm

Luni voi fi la Revolutia Blogurilor, un eveniment realizat de Romexpo, Fundatia pentru Democratie, Cultura si Libertate si Economix News (stiri365.ro), la care au contribuit multe companii din internetul romanesc, printre care Kinecto, Active Soft, netBridge, Vodanet, etc.

Cu ocazia asta sper sa ii intalnesc pe colegii de la Economix, cu care nu am facut cunostinta pana acum, desi e un proiect realizat de netBridge impreuna cu Camera de Comert si Industrie.

Pe de alta parte, stiu ca vine Radu, vine si Antonio, probabil si Dragos, cred ca si Bogdan, de la Active Soft, sper ca Prezent Online sa il trimita pe Chiru, ca nu l-am mai vazut de mult, desi i-am promis, de la Curierul va veni probabil Adelina, de la Romania Libera Daniel, de la PC World Iuliana, asa ca eu abia astept ziua de luni :)
Ii mai astept totusi pe-acolo si pe Dan (PC Forum, ex ZF) si pe Iulian (Adplayers), doi prieteni vechi de-ai mei, unul nu a auzit de eveniment pana azi, insa nu e prea tarziu, iar celalalt se distreaza pe seama unor bloguri care concureaza publicatiile-mama :)

Ne vedem acolo. Daca veniti, si cititi insemnarea asta, dati un semn intr-un comentariu.

1 Comment »

  1. Uite ca ma bucur ca am avut ocazia sa vorbim si face 2 face la eveniment. Per total mi s-a parut un eveniment reusit.

    Poate ca un bun invitat ar fi fost Orlando pentru ca a avut ceva activitate pe Blog in ultima vreme si ar fi avut ce vorbi cu Jeremy :)

    Din cate am observat, Radu Ionescu a fost cel mai impatimit si chiar a blogat in timpul conferintei (l-am surprins cu word-press-ul deschis) :)

    In schimb, cea mai mare reclama a fost facuta de tricoul negru cu clickio.ro – Great PR man!

    Comment by Bogdan Gavrila — July 3, 2006 @ 5:45 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu