post Se angajeaza producatori de internet la cel mai mare furnizor de servicii online profesioniste din Romania!

June 30th, 2006

Insemnare despre: internet — clickio @ 12:22 pm

Smart Sigma, care se autodefineste ca “Firma de consultanta pentru un grup de companii”, cauta in acest moment project manageri, programatori, vanzatori si dezvoltatori de internet.

Cine e Smart Sigma? O firma care, conform descrierii de pe BestJobs, are Adresa: Pierre de Coubertain, nr 3-5.

Citim in prezentarea companiei din descrierea fiecarui job:

SMART SIGMA este o firma care ofera servicii de consultanta in management si resurse umane in cadrul unui grup de companii.In prezent cautam pt. clientul nostru, cel mai mare furnizor de servicii online profesioniste din Romania, PROJECT MANAGER-I pt. mai multe proiecte in domeniu internet.

Cel mai interesant dintre cele scoase la concurs pentru ” cel mai mare furnizor de servicii online profesioniste din Romania” mi se pare anuntul pentru postul de Business Developer.

Descriere: Candidatii acceptati vor face parte dintr-o echipa, care va lucra sub indrumarea directa a presedintelui unui Grup de companii , in vederea dezvoltarii unor idei de afaceri in domeniul serviciilor pe internet.

Cerinta: – angajament in asumarea unor responsabilitati (dovedit prin rezultate de exceptie obtinute la fazele nationale si internationale ale unor concursuri si olimpiade) !!!

Acest post are si un interviu online, pe care il redau mai jos.

Ca sa puteti aplica la aceasta oferta trebuie sa raspundeti la toate intrebarile angajatorului!

#1 Daca ati avea la dispozitie o mica suma de bani (de exemplu: 15.000Euro pentru start plus un buget lunar de 5.000Euro vreme de 1 an) in ce i-ati investi (ce afacere ati vrea sa puneti pe picioare)?

#2 Detaliati si argumentati ideea de la punctul 1.

Nu am agreat niciodata testele astea care te pun sa faci munca postului pe care candidezi inainte de a fi angajat. In publicitate e des utilizata metoda asta in perioade de lipsa de inspiratie, si am patit-o chiar si eu pe propria-mi piele cu Grupul Nord-Est din Iasi, cand am facut un script pentru o reclama radio ca test de angajare si dupa ce au inceput sa nu-mi mai raspunda la telefon am auzit-o in aer in autobuz.

9 Comments »

 1. Daca ai stii ce a(na)gramate erau fetele de la marketing la scris/produs reclame… Cand au vazut scriptul tau au chefuit 3 zile. Sa te angajeze? Ntzzz….

  Sandi

  Comment by Sandi — June 30, 2006 @ 12:33 pm

 2. Oare de ce e anuntul doar pe bestjobs? :D

  Comment by alin — June 30, 2006 @ 1:56 pm

 3. Toate anunturile mentionate mai sus sunt, cel putin acum, si pe eJobs, si pe MyJob. Probabil de dimineata inca nu pusesera toate anunturile pe toate site-urile, nu stiu.

  Comment by clickio — June 30, 2006 @ 2:34 pm

 4. Alin, vii luni la Revolutie?:)

  Comment by clickio — June 30, 2006 @ 2:35 pm

 5. Dion pacate, nu sunt in Bucuresti. Si imi pare rau, pentru ca ar fi fost un prilej bun sa intalnesc multi dintre prietenii de pe net. O sa mai fie insa, si alte ocazii. :D

  Comment by alin — June 30, 2006 @ 4:03 pm

 6. [...] Povesteam acum ceva timp de firma de resurse umane “Smart Sigma”, cea de pe Pierre de Coubertain, nr 3-5. La sfarsitul lui Iunie, aceasta firma scotea la concurs un post de Business Developer, pentru ” cel mai mare furnizor de servicii online profesioniste din Romania”. [...]

  Pingback by Ionut Oprea » Cum sa cumperi business-planuri pentru internet cu 1 euro bucata — July 20, 2006 @ 11:34 am

 7. Sunt curios unde o sa gaseasca toata marea asta de specialisti. Am eu o banuiala ca aceasta companie de RU va avea ceva munca si dureri de kp in perioada urmatoare. Oricum le urez succese nebanuite.

  Comment by Mihnea — July 21, 2006 @ 11:45 am

 8. [...] Eveline Fabritius isi angajeaza “Manager Assistant” si ma calca pe vechea batatura.De ce? [...]

  Pingback by Ionut Oprea » Joburile saptamanii in internet/new media — August 25, 2006 @ 7:49 pm

 9. bai firma asta e serioasa…sau e una din aia de apartament….care e scopul blogului asta?

  Comment by jijel — September 7, 2006 @ 10:41 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu