post Se relanseaza Imagoo!

June 27th, 2006

Insemnare despre: comunicare,internet,massmedia — clickio @ 8:36 am

Am auzit ieri la fumat ca se “relanseaza” Imagoo. Am dat toata ziua refresh insa n-am gasit nimic schimbat. Stie cineva mai multe? Mie chiar imi place varianta actuala de design, si sper ca, daca o schimba, o schimba pentru a-l restructura si dpdv functional, nu doar asa, ca sa fie altfel, sau ca sa-i schimbe culoarea. Oricum, de la Imagoo astept si o reinviorare editoriala pe online, unde, pe segmentul Advertising/Marketing, AdPlayers e mult mai “fashnetz”.

Stiu ca Google indexeaza pe cei harnici, care scriu mult si despre cat mai multe, insa internetul nu ar trebui sa fie lipsit de filtrul clasic al unei publicatii: GATEKEEPING. Doar ce merita ar trebui publicat, si nu orice. Pentru ca site-uri de comunicate de presa, cum bine zice Marius Balaci, sunt deja trei (a, Marius, am mai gasit eu unul, iComunicate.ro :) )

Sa traim si sa vedem. Va astept, imediat dupa momentul relansarii, la mine pe blog, pentru o discutie despre noul Imagoo :)

1 Comment »

  1. [...] Tot Vodanet relanseaza si Imagoo, asa cum ati aflat de pe clickio.ro saptamana trecuta, insa ii voi dedica o insemnare separata acestui rebranding /rethinking/ reinventing. [...]

    Pingback by Ionut Oprea » Rezumatul Zilei Americii (pe internet) in Romania — July 4, 2006 @ 1:03 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu