post test Poligraf la angajare???

June 28th, 2006

Insemnare despre: romanisme — clickio @ 5:43 pm

Am descoperit via zuza un paragraf foarte interesant pentru un anunt de angajare (noroc ca BestJobs afiseaza acum si anunturile expirate, indexarea Google sa traiasca, nu-i asa?) :
Valori morale ridicate: cinste si corectitudine (la angajare candidatul va fi de acord sa se supuna unui test prin metoda Poligraf prin care isi va dovedi corectitudinea fata de fostii angajatori)

Stati putin, cum adica sa imi dovedesc corectitudinea fata de fostii angajatori printr-un test poligraf? Si ce m-ar intreba la un astfel de test? Daca am furat de la fostii angajatori? Daca i-am sicanat? Daca m-am jucat pe calculator in timpul serviciului?

Fascinant…

Din pacate, la ora asta nu mai era nimeni la resurse umane la Den Braven Romania. As fi fost curios de mai multe detalii, daca va vin idei, comentati si am sa-i sun si maine.

Exista si altfel de firme care folosesc astfel de metode la angajare? Eventual injectii cu serul adevarului, ca sa nu ne mai ascundem in jurul poligrafului, pentru ca, stiti dumneavoastra, cine vine la mai multe interviuri, capata experienta, si il pacaleste si pe asta…

4 Comments »

 1. hihi.. sau ar putea de asemenea sa-ti rapeasca pe cineva drag, si la interviu sa te santajeze ca ii fac ceva rau daca nu raspunzi pe bune :P
  just as sick, in my opinion ;) ) oricum, bolnavi oameni..

  Comment by zuza — June 28, 2006 @ 11:00 pm

 2. haha…eu chiar am dat testul…mi se pare corect si profesional cand angajezi pe cineva…
  numai cei cu probleme de constiinta ( ;) , stiu ei care… ) ar avea o problema cu un test de genul asta.

  have fun

  Comment by balzac — February 12, 2008 @ 5:17 pm

 3. Mai Zuza tu esti bolnava?
  Loialitate fata de cei care te-au tinut pe un salariu de rahat, fata de cei pentru care ai muncit triplu fata de ce era stipulat in fisa postului doar pentru ca erai constrans/a de situatie si nu aveai alta alternativa, pentru ca aveai nevoie de bani sa -ti platesti chiria sau ratele?
  Sunt si situatii in care relatia angajator/angajat e corecta, dar cazurile cred ca sunt pe cale de disparitie, pana una-alta la noi, angajatii sunt un fel de negrii pe plantatie.
  Zuzo, medicameeenteeeeeeeeeeeeeee

  Comment by Nicu — April 7, 2010 @ 1:41 pm

 4. scuze Zuza, legat de afirmatiile lui Balzac e commentul

  Comment by Nicu — April 7, 2010 @ 1:41 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu