post Concediu: pe litoralul romanesc

August 13th, 2006

Insemnare despre: internet,romanisme — clickio @ 11:09 am

M-am hotarat sa mai trag repejor o gura de aer in piept pana va incepe spectacolul internetului romanesc. Asa ca, saptamana asta(S35, cum ar veni?:) , adica 14-18 august), mi-am luat concediu, si plec la mare, pe litoralul autohton, pe care am de gand sa il colind in lung si-n lat. Prin Mamaia nu cred ca mai trec, am fost week-endul trecut, cu ocazia dezlantuirii lui FatBoy Slim pe plaja(dupa cum zice Ada, rox!).

Pentru orice propunere, sugestie sau problema, va invit sa ii contactati pe colegii mei Anda si Mihai, in care puteti avea maxima incredere, la fel cum am si eu. Sunt sigur ca vor face lucruri excelente pana ma intorc.

Insa ma puteti suna pe mobil in caz de orice. Daca ma cunoasteti, aveti numarul meu de telefon. Sau, in cel mai rau caz, sigur stiti pe cineva care il are (Mihai, Anda, Orlando, Andrei D, Ionut P, Andrei P, Mihaela B, Radu, Calin, Rash samd)

PS: Pe aceeasi discutie litoralul romanesc vs alte litoraluri, precum cel bulgaresc, de exemplu, am doi prieteni buni care mi-au marturisit, unul pe messenger, altul live: ”in prima zi cand am ajuns in Bulgaria ne-au furat TOATE bagajele”. La momentul respectiv, am oftat, pe jumatate multumit: „Eh, suntem inaintea bulgarilor!”

Aseara, la stiri, niste indivizi echipati modern, cu bate si topoare, mai exact, au devastat nu-mai-stiu-ce-local-din-mamaia. Pacat de comparatie… Si inca un motiv sa nu dau prin Mamaia.

O saptamana interesanta si placuta!

EDIT, 13 august, 11.16 am: Am primit un raspuns instant la aceasta insemnare, e demential, asa ca il copiez mai jos in forma lui pura:


Toma: poate iti fura Mitu geanta de voiaj, ca am imbulinat-o
clickio: cine e mITU?
Toma: Mitu=betiv notoriu, cantareste 40kg, ocupatie: cara gunoiul la marginea satului in schimbul a 10mii lei vechi
Toma: facultativ primeste suturi in c… de la taica-miu
Toma: ca uneori se mai obrazniceste
Toma: si-i zice lu’ taica-miu: dom’ doctor, va iubesc sincer!
Toma: pot sa-ti mai zic: vine la gard, cand stau pe balansoar, si-mi zice tandru: domnisoara, sunteti cea mai buna si cea frumoasa
Toma: daca-mi dati si mie 10mii sa-mi iau o tuica, veti fi si mai buna, si mai frumoasa
Toma: domnisoara scumpa!

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu