post Mi-a placut la TVR50!

September 13th, 2006

Insemnare despre: comunicare,massmedia — clickio @ 10:26 pm

Ieri seara am fost la TVR50, un eveniment bine realizat, cu un concept unitar, de remember the times, “colorat” in alb si negru, pentru a evoca inceputurile televiziunii, si realizat la scara grandioasa, asa cum ii sta bine primei televiziuni din Romania.

Insa cum un concept depinde de modul in care este dezvoltat si aplicat, mi-au placut, cel mai mult, urmatoarele aplicatii:

1. evolutia logo-urilor TVR de la origini si pana la prezentul rebranding facut pe bani multi, care se regasea in invitatie

2. expozitia de opere de arta moderna tv(r)-related, care combina metafore vizuale cu momente istorice inca vii

3. modul in care au fost implicati participantii, solicitandu-li-se sa se imbrace in alb si negru

Insa cel mai important mi se pare unitatea elementelor, si coerenta cu care au evocat istoria televiziunii, construind pe marginea ei. A fost un adevarat eveniment cultural, pentru cine dorea asta. Vedete, cat cuprinde curtea TVR, de la Puya la Brenciu. Pentru cei care vin, dupa cum zice Andreea, pentru mancare si bautura, a fost destula.

Felicitari departamentului de comunicare de la TVR!

Din pagina “Cine, ce, cum, de ce“: “Pe acest blog veti gasi parerile mele personale despre internet, media, societate, si tot ce mi se va parea mentionabil. Insa precizez ca acestea sunt parerile mele personale si nu reprezinta pozitia oficiala a companiei in care lucrez. Unde va fi cazul, cu riscul de a fi redundant, voi sublinia acest lucru, pentru a nu crea confuzii inutile”.

3 Comments »

  1. [...] Via Ionut Oprea, I found out that he went to TVR50 (the official party held by the Romanian Television on it’s 50th birthday) and I know Mona Musca was there – I wonder if they had the chance to chat about her PR approach on the net as Ionut is a talented public relations specialist. [...]

    Pingback by Core Target - Business blog with Bogdan Gavrila » Mona Musca is offline — September 14, 2006 @ 3:55 pm

  2. Ia spune, te-ai intalnit si cu Mona Musca? N-ai intrebat-o de ce are site-ul offline? :)

    Comment by Bogdan Gavrila — September 14, 2006 @ 3:58 pm

  3. Nu, din pacate am fugit cand a inceput politizarea evenimentului, iar pana la ora respectiva nu l-am vazut decat pe dl. senator George Pruteanu, al carui “sait” e mereu “pe linie”:).

    Comment by clickio — September 15, 2006 @ 3:58 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu