post Aparatul foto care te slabeste

September 20th, 2006

Insemnare despre: amuzante,internet — clickio @ 9:35 am

HP a scos din palarie o functie a aparatului foto, un “efect” care te poate arata mai slab decat in realitate. E o intreaga discutie daca oglinda distorsionata pe care ti-o ofera un astfel de aparat are efecte preponderent pozitive sau negative asupra unei populatii in continua ingrasare. Pareri locale?:)
La noi in industrie avem doi campioni care au slabit in realitate si nu mai au nevoie de o astfel de functie: Madalin Matica(care ne sfatuieste sa mancam mai putin) si Silviu Sirbu(care n-are blog inca, dar ne recomanda grapefruits). Felicitari, guys.

5 Comments »

 1. Sper sa intru si eu in lista celor 2 in curand :) Oricum cum spune si HP, ce ofera noul lor aparat este doar un efect. Te mai amageste putin…

  Comment by Ionut Popa — September 20, 2006 @ 11:36 am

 2. Da, te amageste, insa unii ar putea reformula ca de fapt iti arata cat de bine ti-ar sta mai slab, si in felul asta te motiveaza sa devii ca in poza ;)

  Comment by clickio — September 20, 2006 @ 11:53 am

 3. Mda, nu e rea ideea. Iti faci pozele de vacanta, arati numai bine, mai trimiti unui cunoscut, da bine si in album… Dar daca iti faci poza in oglinda? Cum iese? Si ce se intimpla cind faci poza celor slabi, pe care ii bate vintul?

  Comment by Cosmin — September 20, 2006 @ 1:45 pm

 4. :) La mine a fost foarte simplu.. intr-o discutie cu sotia mea in care discutam despre extra-kg mele ( aveam 89kg) m-am trezit facind promisiunea de a manca doar ce “aproba” ea. Why have I done that ? Si sotia mea are o “reteta” buna: ca sa scapi de extra-kg .. stop eating that much. Stop.
  La mine a functionat.
  So, stop eating that much.. ce e mai simplu de atit ?

  Comment by Madalin Matica — September 20, 2006 @ 5:00 pm

 5. Am vazut si eu live un astfel de aparat si e genial. NU DOAR ca slabeste, dar SI INGRASA, asa ca daca te-ai certat cu ea sau nu o suporti pe mama soacra, cu siguranta e un aliat de nadejde!

  Comment by Bogdan Gavrila — September 20, 2006 @ 7:15 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu