post Dezbaterea despre mituirea jurnalistilor

November 27th, 2006

Insemnare despre: blogging,comunicare,internet — clickio @ 11:24 pm

Noul blog punct-contrapunct descoperit de Iulian pe International Herald Tribune, primul ziar pe care l-am citit online, aduce in discutie vechea problema a mituirii jurnalistilor. Nu m-am putut abtine si mi-am spus parerea. Pareri despre parerea mea?:)

2 Comments »

 1. Misto articol si ideea.
  Partea proasta este insa ca in Romania sunt reviste intregi (in special de IT&C) cu reclama “desantata” despre un produs sau altul.
  Nici nu stiu daca si cum le platesc jurnalistii, dar cind vad cum ridica in slavi o anumita solutie tehnica, punind-o intr-o lumina perfecta si cu persoane atit de capabile sa o implemneteze, mi se face scirba. Mai ales ca uneori apare si in revista urmatoare un articol similar, dar la alt produs.

  Zau, Ionut, nici o revista romaneasca de It&C nu scapa de problema asta.
  M-am saturat sa vad zeci de solutii de securitate care parca vor sa ne bage in buncare, fara sa se vorbeasca la dreptul a viata privata si limitele legale de procesare a datelor personale.
  Si altele…

  Comment by Bogdan — November 28, 2006 @ 12:27 pm

 2. Io am mers cu mandrie ca jurnalist la concertul Sting in 95 (parca ’95, e cam mult de atunci) pe banii Coca, am stat la ‘otel de 4****, si am mers la cabaret la Cazino Victoria.

  Am fost un (fel de) jurnalist integru.

  Comment by Sandi — November 28, 2006 @ 5:10 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu