post Bloguri noi la orizont

January 29th, 2007

Insemnare despre: blogging,comunicare,internet — clickio @ 11:09 am

Ma gandeam initial sa scriu despre politicile de blogging, cel putin la companiile de internet. Si aveam, printre exemple, Kinecto, si neogen, doua companii aflate la extreme din punctul asta de vedere. Transparenta totala versus “blogati, baieti, oricat, si oricum, numai sa nu spuneti unde lucrati”. Ceea ce, dintr-un punct de vedere, poate fi rezonabil.(zoso, as fi pus link catre ce ai zis tu pe tema asta, dar nu vad decat “Romania WebHosting – Server 2″)

Insa, dupa surprizele de ieri, am amanat analiza pe mai incolo, pentru ca se pare ca politicile de blogging incep sa prinda forma, prin exercitiul functiunii.

Primo, Neogen.ro, nu .com, aia e firma de farmaceutice, deci neogen.ro, doamnelor si domnilor, are blog! Prima incercare a fost un manifest motivational (cool!), iar a doua, un anunt despre domeniile .eu (mult mai eficace blogul, cred, pe subiectul asta, decat o stire Mediafax). neogen.ro/blog is proudly powered by WordPress.

Cred ca e un instrument foarte interesant de relatii cu clientii, pentru serviciile Neogen, atat cele de business, cat si cele pentru consumatori, si poate dinamiza si maximiza combinatia de pana acum, adica FAQ/forum/email support/newsletter. Succes!

Secundo, tineti minte ca in urma cu cateva luni Mihai Seceleanu, care la vremea respectiva scria la www.iblog.ro, a anuntat ca isi inchide blogul? Ei bine, noul sau blog, mai curat, mai alb, mai stralucitor, e la adresa www.seceleanu.ro. Bun venit inapoi, te asteptam sa ne spui ce iti propui cu noul blog, si ce te-a determinat sa reincepi.

La momentul respectiv, de trista amintire, Mihai povestea, in exclusivitate pentru clickio.ro:

“Ionut, nu e neaparat vorba de timp, ci de focus. pr-ul personal/al internetcorp este important, nu zic ca nu, dar cred ca in final cifrele vor vorbi mai bine ;). nevertheless, nu cred ca, in general, suntem pregatiti sa imbratisam fenomenul cu maturitate (cel putin nu asa cum il simt/inteleg eu). si, deocamdata, prefer sa nu ma mai implic deloc.”

Asteptam, tot in exclusivitate pe clickio.ro, motivul revenirii.

Alte bloguri noi? Anuntati in comentarii, si le adaug in lista.

2 Comments »

  1. si blog.imagoo.ro

    ionut, unde si ce am zis pe tema asta, ca la mine merge…

    Comment by zoso — January 29, 2007 @ 1:48 pm

  2. Io :)

    Comment by Sandi — January 29, 2007 @ 8:52 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu