post Inca un site de comunicate de presa :)

January 24th, 2007

Insemnare despre: comunicare,internet — clickio @ 10:51 am

In curand, site-urile de distributie a comunicatelor de presa vor avea nevoie de propria lor categorie in Trafic.ro :) . Pe langa liderul categoriei, comunicatedepresa.ro, condus de Alin Zainescu (Alin, ar trebui sa mai stam de vorba la o bere), mai exista: iComunicate.ro, ComunicateMedia.ro, Comunicat.ro, Ghidulpresei.ro, si unul cu o denumire mai ciudata, Lunlun.ro. (si cred ca daca sapa cineva mai adanc pe Google gaseste si altele)

Agentia Selenis are o lista detaliata a acestor servicii aici.

Ieri a aparut si eComunicate.ro, lansat de Media Alert SRL, condusa de Boris Velimirovic, si pun pariu ca pana la sfarsitul anului vor mai aparea inca trei.

Insa Media Alert SRL are planuri mari: “Compania va lansa în următoarea lună un site de sport şi unul cu o bază de date a jurnaliştilor, structurată pe domenii.

Of. Orice, numai nu instrumente care faciliteaza spamul, va rog.

PS: Daca aveti un produs interesant, si vreti sa il faceti cunoscut in industria de internet, trimiteti-mi un email pe adresa din partea dreapta, si puteti beneficia de o aparitie pe www.clickio.ro.

3 Comments »

  1. Daca ne “deschidem” si noi la blog pitching, suntem eligibili? :)

    Comment by Dragos Dehelean — January 26, 2007 @ 3:05 am

  2. E cu totul altceva, asa ceva nu e o banala distributie de comunicate de presa, e deja un efort de media/blogger relations :) )

    Comment by clickio — January 26, 2007 @ 11:06 am

  3. [...] April 5, 2007 at 2:25 pm · Filed under Sport Total, Media E perioada relansarilor de site-uri sportive. Mai intii, si-a schimbat grafica Onlinesport, venind la pachet cu Sportstar.ro, o incercare de user-content only. Anuntatul sport.ro promite multe, si chiar nu sint motive sa nu-i credem, iar Ionut Oprea zicea, aici, ca mai exista doritori sa intre in hora. [...]

    Pingback by Adrian Toca — April 5, 2007 @ 2:25 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu