post Pariu: Iphone-ul va avea GPS.

January 12th, 2007

Insemnare despre: marketing — clickio @ 2:44 pm

Tudor mi-a amintit de x500, un pocketpc + telefon mobil cu 128 Mb si slot de memorie microSD,care costa in jur de 1700 RON si m-am gandit din nou la teoria mea despre lansarea iphone-ului. Cred ca varianta finala va avea facilitatile de acum mult imbunatatite, plus cateva suplimentare, si e posibil sa aiba si GPS.

Pun pariu deschis pe o bere cu oricine care ma contrazice ca Iphone-ul, sau cum se va numi el in final, va avea si GPS, fie incorporat, fie ca accesoriu vandut separat.

Deci, cine vrea sa ma contrazica? Comentati sau inscrieti-va pe email. Cristi?

8 Comments »

 1. e stresant ca toti aia care mananca parizer cu masli ne isi dau cu parerea si comenteaza vizavi de ce o sa aiba si ce nu o sa aiba iphoneul. vai de mine, nu are g3, de parca romania ar fi plina de abonati la g3 si la bipuri.

  Comment by zoso — January 12, 2007 @ 2:50 pm

 2. :) )

  Uite, 3G chiar cred ca n-o sa aiba, din motivele specifice lui Apple, insa nu mai pun alt pariu, il las doar pe cel cu GPS-ul. Iar in Romania, daca tin minte bine, erau estimati vreo 500.000 de abonati 3G in 2006, din care probabil jumatate spre trei sferturi il folosesc efectiv(parerea mea). Si numarul lor e prevazut sa creasca, vom vedea.

  Insa un GPS e util fie ca esti in Congo, fie ca esti in US, si chiar si in Romania, la “acuratetea si exhaustivitatea” semnalisticii noastre stradale.

  Da, ai dreptate, asa e in democratia absoluta a internetului, toata lumea are o parere. E un efect secundar care mai baga uneori prea mult zgomot pe fir. Insa trebuie sa facem ceva in sensul asta. Constructiv.

  Comment by clickio — January 12, 2007 @ 3:08 pm

 3. GPS? Hmmm, nu vad de ce nu! Desi nu imi dau seama acum ce pot face cu GPS-ul in afara de a-l “pune” in masina sa imi arate drumul! Si de aici ma gandesc, de fapt ma intreb: Oare mi-as pune iPhone-ul pe bord?

  Ma intreb pentru ca eu il vad (pentru mine) ca un device personal si nu unul de pus in vazul lumii!

  Si apoi, chiar de’l pun pe bord, cati vor sti ca e un iPhone?

  Raspunsul poate e totusi mult mai simplu… Dupa iPhone si dupa evolutia telefoanelor, se lanseaza cursa pentru device-ul multipotent!

  Comment by cm — January 12, 2007 @ 3:14 pm

 4. Think out of the box. Am auzit prin Italia ca si TomTom pregatea un device GPS pentru pietoni. Si oricum, programele de navigare GPS exista si pt PDA-uri care au GPS sau carora li se poate atasa asa ceva.

  Comment by clickio — January 12, 2007 @ 3:25 pm

 5. Nu cred, dar depinde si ce-i va cere cingular.

  Comment by vasile — January 12, 2007 @ 3:55 pm

 6. Steve a spus ca are :)

  Comment by Sandi — January 12, 2007 @ 7:36 pm

 7. O da! gps-ul foloseste doar la masina! Tu ai probleme man:))

  Comment by jinx — January 28, 2007 @ 6:23 pm

 8. Cautam pe google daca se poate lega un gps pe bluetooth la iphone si de-odata m-am facut cu o bere :) )

  Comment by Razvan Roman — December 11, 2007 @ 6:42 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu