post Interviu cu directorul executiv Compact

February 20th, 2007

Insemnare despre: massmedia — clickio @ 1:01 pm

In filmul de aseara acum cateva seri, Comanescu realiza unul din Ymterviurile pe care le-a consacrat, si personajul principal a fost Marco Stettler, director executiv la Compact. Compact, pentru cei prea concentrati inspre internet, este publicatia gratuita scoasa de Ringier in vara anului trecut.

Si, daca ma citeati in perioada aia, ati fi citit asa: Compact merge si nu canibalizeaza Libertatea. Online, Ringier dezvolta doar editiile online ale publicatiilor sale, si nu pare interesat sa faca altceva. Oricum, Thomas Landolt pare receptiv la sugestii, tin minte cum imi povestea Mihai ca i-a propus sa puna si sudoku online, pe EVZ.ro, Mihai fiind un mare fan al jocului. Au pus imediat.

Buuun. Dar vorbeam de filmul de aseara. Ei bine, cum interoga Comanescu personajul principal, m-a rugat si pe mine sa am o replica in filmul asta si sa-i arunc o intrebare printre gratii. M-am conformat, si cum la intrebarea cu audienta slaba a editiei online raspunsese deja (n-au resurse, si nu s-au ocupat, insa o sa se), mi-am adus aminte de intreaga discutie de acum un an aproape cu canibalizarea.

Raspunsul lui a fost ca nu canibalizeaza, ca au public diferit, si ca asta se vede si in cifre. Revin cu citatul exact.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu