post Despre lucrul pe internet, in citate

March 27th, 2007

Insemnare despre: D@ sau Nu?,internet — clickio @ 11:19 am

Vorbele de duh sunt un instrument interesant: obtin atentia audientei, sunt memorabile, si livreaza un mesaj/problematizeaza un subiect, invelindu-le intr-un ambalaj cu impact maxim, amplificand in felul asta succesul mesajului. Evident, nici un adevar nu este absolut, si fiecare citat poate cadea in pacatul de a prezenta lumea dintr-o singura perspectiva.

Sa vorbim despre internet in citate. Astazi, Jim Rohn: Success is doing ordinary things extraordinarily well.

Se aplica pe internet sau nu, cand, cum sau cum de nu, si neaparat de ce ?

Si inaugurez astfel categoria “D@ sau Nu?”, in care vom discuta cum se aplica diverse principii activitatilor desfasurate prin intermediul internetului.

3 Comments »

 1. Ok, o sa incep eu…

  Pe scurt:
  1. se aplica oriunde nu doar pentru internet
  2. se aplica oricand si oricum (de la metode de marketing si pana la layout)
  3. pentru ca de cele mai multe ori “putin inseamna mult” (exemplu: blog-ul tau e un succes pentru simplul fapt ca este eficient, nu este spectaculos – n-am vazut pe nimeni dansand pe aici – probabil daca avea filmulete despre catei care alearga de colo colo dupa oase nu avea succes desi era “deosebit”)

  Comment by Irina — March 27, 2007 @ 12:47 pm

 2. deci foarte mult tine de executie…in orice…degeaba e strategia buna pentru ca executia poate strica totul…e ca in forbal ..jucam pe goluri si golurile sunt aici excelenta in deliverables…in produsul final.

  Comment by Monica J — March 27, 2007 @ 2:31 pm

 3. Da, executia conteaza mai mult decat ideile, si conteaza uneori sa fii un mai bun executant decat un om cu idei.

  Uneori e chiar periculos sa te inconjori cu oameni cu idei pentru ca nu le mai trebuie decat o doza insuficienta de toleranta si flexibilitate pentru a te ingropa cu ideile lor la care nu vor sa renunte si pe care nu vor sa le modeleze in nici un chip.

  Comment by clickio — March 29, 2007 @ 10:50 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu