post Stie cineva un numar real de la myticket.ro? Veniti la B’estival?

March 1st, 2007

Insemnare despre: internet,romania perfectibila — clickio @ 2:38 am

Unul din sectoarele care dau des rateuri pe internet in Romania sunt site-urile care vand bilete online.

Am un coleg care a fost taxat de doua ori de un site romanesc pentru acelasi bilet, in urma cu doar cateva luni, iar eu incerc de o saptamana sa imi cumpar bilete la B’estival.

Site-ul pe care incerc eu e www.myticket.ro, un site care nu vrea in ruptul capului sa accepte ca eu am in continuare adresa de Iasi in buletin si vreau sa primesc biletele in Bucuresti. Desi exista campuri separate pentru cele doua adrese, si le-am completat corect, in ultimul ecran inainte sa efectuez plata(o fi de la aplicatia ePayment???), myticket ma anunta ca vrea sa-mi trimita biletele doar la Iasi. Si asta dupa ce am pierdut minute bune ca sa ma inregistrez pe site, sa imi validez adresa de email, desi eu nu doream decat 6 bilete la B’estival si atat.

Update1: Am sunat la e!Magic, organizatorii B’estivalului, care mi-au notat telefonul si emailul si mi-au promis “piaristic” ca “fac tot posibilul sa rezolve cat mai repede”. Sincer, in Romania, nu mai am incredere in asta decat daca mi se demonstreaza anterior.

Update2: In urma acestui anunt, 5 prieteni mi-au dat cinci numere diferite, unul de la eMagic si 4 de la myticket.ro(sio alti zece m-au anuntat ca merg la B’estival). La eMagic am sunat deja, si la myticket nu raspunde in continuare nimeni. In cazul in care chiar nu au auzit inca de aceasta insemnare, am sa le-o trimit prin email.

Final update: Am reusit, in final, sa imi iau bilete la Bestival prin myticket.ro, cu ajutorul celor de la ePayment(multumesc inca o data), dupa ce in prealabil am vorbit cu cineva de la myticket (pe unul din numerele primite ieri) care ma trimisese la ei. Eu l-am sfatuit sa raspunda mai repede la emailuri, el m-a intrebat de unde am numarul:).

Ne vedem acolo. la concerte! Sper sa nu mai am ocazia sa scriu pe acest subiect, sa vedem in cat timp ajung si biletele.
Buuun. Dupa jumatate de ora de incercari initiale, le scriu un email.

office@myticket.ro
date Feb 26, 2007 7:04 PM
subject neplaceri cu site-ul dvs
mailed-by gmail.com

Buna ziua,

Am incercat aseara sa cumpar 4 bilete la Bestival prin intermediul site-ului dvs, insa m-am oprit inainte de a finaliza comanda, din urmatoarea problema pe care am identificat-o:

Eu am buletin de iasi, si cardul meu VISA este pe adresa din Iasi. Insa, cum stau in Bucuresti, vreau sa primesc biletele pe o adresa din Bucuresti. Dar, desi am completat Bucuresti la adresa unde doresc sa imi fie livrate biletele, in ultima pagina inainte de comanda efectiva adresa de livrare apare cu orasul Iasi, si campurile respective sunt ne-editabile.

As vrea sa-mi spuneti cum trebuie sa fac sa pot achizitiona biletele.

Va multumesc,
Ionut Oprea.

E deja 1 martie si, desi “Asistenta tehnica se va acorda numai pe e-mail. “, inca nu am primit nici un raspuns. Iar la numarul de telefon de pe site nu raspunde nimeni. Stiti altul?Doar ca sa le arat obrazul, pentru ca deja caut alte locuri din care sa imi cumpar biletele la B’estival. Si, apropo.ro de asta, veniti?

15 Comments »

 1. vin la b’estival, dar nu-mi iau bilete de la myticket – astept sa apara la diverta. anul trecut am comandat bilete online la depeche mode si au venit foarte greu.

  Comment by Anca R — March 1, 2007 @ 11:51 am

 2. poate ca suportul tehnic o fi la Praga.

  Comment by vasile — March 1, 2007 @ 2:41 pm

 3. Pai daca suportul tehnic e la Praga, degeaba le trimiti texte in romaneste. Scrie-le si tu ceva de rumburak & arabella, daca vrei feed-back de la ei.

  Comment by vasile — March 1, 2007 @ 8:56 pm

 4. Sorry for writing in English. I am co-owner of Emag!c Entertainment and promoter of B’estival. I am very sorry to hear that you did not have a good experience with your ticket purchase and I will talk to MyTicket in order to make sure that these kind of situations will no longer occur in the future. (By the way ; the support center is NOT in Praga, but in Bucharest. But MY TICKET was so overwelmed with requests and questions after we announced B’estival , there was temporarily not enough people to take care swiftly of all the mails and calls. Once again I would like to thank you for your patience and apologize on behalf of the Emag!c Team. We hope you will enjoy the show!
  Guido Janssens
  Managing Partner Emag!c Entertainment (www.emagic.ro)

  Comment by Guido Janssens — March 6, 2007 @ 10:23 am

 5. Thank you, Guido, I appreciate your effort. Good work with B’estival, keep it up!

  Comment by clickio — March 6, 2007 @ 10:30 am

 6. [...] 1. Guido Janssens, Managing Partner Emag!c Entertainment (www.emagic.ro), si-a cerut scuze pentru problemele pe care le-am intampinat cu myticket.ro (bravo!), intr-un comentariu la articolul meu Stie cineva un numar real de la myticket.ro? Veniti la B’estival?, si asta in conditiile in care eu nu le-am zis nimic de blog cand i-am sunat [...]

  Pingback by Ionut Oprea » Doua actualizari scurte — March 6, 2007 @ 10:39 am

 7. Stie cineva cum se va desfasura concertul,adica in ce ordine vor canta artistii?Ca eu spre exemplu as vrea sa merg doar la MM si nu stiu ce bilet sa-mi iau…poate ma ajutati cu vreun nr de telefon al celor de la e!magic sau de la myticket…thanks a lot!

  Comment by gaby mircea — March 8, 2007 @ 12:27 am

 8. Emag!c..sorry

  Comment by gaby mircea — March 8, 2007 @ 12:29 am

 9. salut. imi poti da si mie un nr de la emagic? cardurile de debit sint bune pentru efectuarea platii? multumesc

  Comment by doina — March 13, 2007 @ 7:27 pm

 10. Doina, poti verifica pe site-ul ePayment daca ai un card compatibil cu plata online prin sistemul lor. Adresa e: http://www.epayment.ro/plata_online/card.php

  Gaby, listingul va fi urmatorul: (de pe lifesux.ro)

  DAY 1 (29.06)
  FAITHLESS
  MORCHEEBA
  HOOVERPHONIC

  DAY 2 (30.06)
  PINK
  REAMONN
  KASABIAN

  DAY3 (01.07)
  MARILYN MANSON
  ALICE COOPER
  WU-TANG CLAN

  Comment by clickio — March 14, 2007 @ 6:46 pm

 11. salut. si eu incerc sa fac rost de bilete pentru Marilyn Manmson. Daca reusesti lasa-ma sa stiu pe Robertino@k.ro

  Comment by Predescu Andrei — May 11, 2007 @ 6:30 pm

 12. eu am de vanzare un bilet pe cele trei zile de b’estival. il dau la pretul lui 180 ron pt ca persoana care trebuia sa mearga cu mine nu mai are cum sa ajunga in bucuresti in perioada aia. daca il vrea cineva: 0722341005

  Comment by emy harabagiu — June 28, 2007 @ 9:49 am

 13. [...] Am mai primit un comentariu la deja celebra insemnare despre B’estival: “de vanzare un bilet pe cele trei zile de b’estival. il dau la pretul lui 180 ron pt ca persoana care trebuia sa mearga cu mine nu mai are cum sa ajunga in bucuresti in perioada aia. daca il vrea cineva: 0722.341.005″. [...]

  Pingback by Ionut Oprea » Bestival: 1 day left si 1 bilet de vanzare pt 3 zile — June 28, 2007 @ 10:17 am

 14. Iti vand eu 3 day pass (acces la festival pentru fiecare seara). Le dau la 180 RON. Te-ar interesa ? Cauta-ma azi daca vrei… superdumis[at]yahoo[dot]com

  Comment by dumis — June 28, 2007 @ 3:37 pm

 15. [...] Anul trecut am incercat sa-mi cumpar bilete la B’estival prin Myticket.ro si am intampinat cateva probleme, insa cu ajutorul lui Fry, Guido, al echipei Gecad ePayment am reusit sa trec peste ele, chiar daca biletele au ajuns ceva mai tarziu. [...]

  Pingback by Ionut Oprea » Test pentru myticket.ro editia 2008 — March 3, 2008 @ 1:40 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu