post Televiziuni online

March 29th, 2007

Insemnare despre: internet — clickio @ 12:23 pm

Acum cateva zile, am fost la aniversarea colectiei de carti “CHIC” de la Polirom, si am observat un fluturash roz si rotund care tot inghesuia vedetele care descoperisera impreuna cu noi un colt mai putin aglomerat, si le lua interviu, cu un microfon pe care scria evo.

M-a facut curios, asa ca am cautat pe Google si am descoperit www.evotv.ro (tactica e cunoscuta, mai ales in lumea blogurilor de la noi, unde daca esti un nimeni si vrei sa atragi atentia, ataci cateva persoane cunoscute, si privirile celor care ii citesc se indreapta pentru cateva secunde pe tine, insa din pacate, dupa asta poti redeveni foarte usor acelasi nimeni de la inceput)

Tin minte ca si revista monden practica o variatie a acestei tactici: facea poze cu toti participantii la evenimente de tot felul, si le spunea ca isi vor vedea poza in revista.
Azi, Petrisor Obae scrie in EVZ(o analiza din perspectiva media) si Diana Popescu in Gandul(o analiza mai degraba de continut), despre Evo TV, “primul post de televiziune pe internet”, ignorand un pic anterior-lansatele ShockTV.ro ArenaTV.ro si LiberTV.ro (care incearca si piata internationala cu degetul prin libertv.tv)

Oricum, o medie 50.000 de euro pe luna din publicitate online mi se pare o suma hilara. Petrisor ar trebui sa stie mai bine ce inseamna asta.

3 Comments »

 1. Despre EvoTv a scris in premiera DailyBusiness (http://www.dailybusiness.ro/prima-televiziune-romaneasca-online-va-debuta-luna-aceasta_cat-12_article-1579.html )acum vreo trei saptamani, cu ceva mai multe amanunte despre acest proiect ca afacere. Chestia cu “prima televiziune” este intr-adevar nuantabila, Sergiu Mihalcea se remarca deocamdata prin dimensiunile declarate ale proiectului. Ramane de vazut cat va fi si pus in practica din declaratiile lui (inclusiv la nivel de incasari din publicitate).

  Comment by Mihai — March 29, 2007 @ 2:50 pm

 2. heeey..eu sunt fluturashul roz shi rotund >:p

  Comment by Roz — April 11, 2007 @ 12:21 am

 3. Bun venit, fluturash.

  Ramai pe-aici pentru informatii si opinii despre internet in Romania, si daca vrei sa-mi iei vreun interviu pe tema asta, adresa de email e in dreapta.

  A, si m-ati facut curios, nu ma invitati si pe mine la lansare?

  Comment by clickio — April 11, 2007 @ 9:36 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu