post Clicknet si MTV te provoaca la frustrari

April 18th, 2007

Insemnare despre: advertising,internet,marketing — clickio @ 4:12 pm

Nu mai devreme de ieri povesteam despre cota de piata a browserului Firefox(cel cu vulpita “globala”) in Romania, de peste 25%. Si ma intrebam cine mai neglijeaza asta in zilele noastre? Ei bine, chiar un furnizor de acces la internet, Clicknet.

Priviti:

Si nu e tot. Curios ca intotdeauna, m-am inscris imediat si chiar nu mai ascultasem de mult Depeche Mode, cu Enjoy the Silence. Insa, cand apas pe videoclip, iata ce mi se arata pe ecran:

Inainte de ecranul asta ma pregateam sa aplaud Clicknet pentru o initiativa interesanta. Ma gandeam, da, uite, se asociaza bine cu notiunea de divertisment, te inscriu si printr-un mecanism opt-out la un newsletter, au sansa sa iti arate sau macar sa iti creeze iluzia ca din reteaua lor merge mai bine… Insa nu, ei nu doresc decat sa frustreze utilizatorii ca nu pot vedea avea acces la serviciul asta pentru ca nu sunt abonati la internetul Romtelecom.

Bun!

3 Comments »

 1. Sa-ti zic eu ce era mai departe daca erai client Clicknet: in urmatoarea etapa iti cerea sa introduci seria ultimei chitante achitate pt servicii internet, apoi, imediat dupa ce introduceai nr de telefon fix de la Romtelecom precum si codul de acces primit prin sms doar pe mobilul tau Cosmote aveai acces la o pagina pe care spunea ca poti urmari acel video pe canalul propriu Dolce TV.

  Comment by Myamar — April 18, 2007 @ 9:00 pm

 2. [...] Dupa ce am scris despre asta aici, MTV si clicknet si-au recunoscut greseala si anunta ca vor permite accesul la clipuri tuturor utilizatorilor de internet, indiferent de sex, rasa si furnizor de acces in retea. [...]

  Pingback by Ionut Oprea » MTV si Clicknet renunta la exclusivitate — April 26, 2007 @ 2:15 pm

 3. *Myamar esti pe dinafara, dak ai apasa si tu pe Register ai vedea ce super usor este sa te inregistrezi

  @ionut oprea, accesul pentru toti utilizatori de internet indiferent de retea este doar temporar disponibil. Nu prea inteleg asta “Insa nu, ei nu doresc decat sa frustreze utilizatorii ca nu pot vedea avea acces la serviciul asta pentru ca nu sunt abonati la internetul Romtelecom.” Adiq tu esti gelos pe utilizatori clicknet ca au o valoare adaugata abonamentului lor la internet gratis, dc nu face providerul tau de net un asemenea serviciu ?

  Comment by amer mofo — April 26, 2007 @ 6:55 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu