post MTV si Clicknet renunta (temporar) la exclusivitate

April 26th, 2007

Insemnare despre: comunicare,internet — clickio @ 2:15 pm

Dupa ce am scris despre asta aici, MTV si clicknet si-au recunoscut partial greseala si anunta ca vor permite accesul la clipuri tuturor utilizatorilor de internet, indiferent de sex, rasa si furnizor de acces in retea.

Iata emailul: “Draga utilizator al serviciului MTVonDEMAND,

Datorita interesului pe care l-ai manifestat pentru serviciul nostru, ne bucuram sa te anuntam ca, in perioada 26.04.2007 – 03.05.2007 am deschis accesul pe www.mtvondemand.ro pentru toti utilizatorii de internet din Romania, indiferent daca se conecteaza prin servicul ClickNet Express de la Romtelecom sau prin serviciile altor furnizori de internet.

Astfel, oricine se inregistreaza pe MTVonDEMAND in aceasta perioada, va avea acces deplin la continutul site-ului, putand viziona toate videoclipurile, emisiunile si stirile MTV.

Echipa MTVonDEMAND.”

Ma bucur ca ati inteles ceva-ceva. Ramane de vazut care vor fi pasii urmatori.

6 Comments »

 1. m-am inregistrat; parea interesant, dar pacat …nu aveam prea multe posibilitati; de ce? am citit tot in mail-ul de confirmare al contului

  “Te-ai inregistrat … foarte bine … primul pas a fost facut. Urmeaza sa accesezi link-ul de mai jos pentru confirmarea datelor tale de identificare. In cazul in care nu esti abonat al unuia dintre serviciile de acces Internet prin reteaua ROMTELECOM, poti accesa numai lista fixa de clipuri din home page. Mai multe detalii despre serviciile noastre, care iti permit accesul complet, gasesti la adresa http://www.clicknet.ro. “

  Comment by linus — April 26, 2007 @ 3:40 pm

 2. update-ul postului anterior – nu pot accesa niciunul din clipurile selectate (nici din lista fixa si nici din playlist)

  Comment by linus — April 26, 2007 @ 4:54 pm

 3. *Myamar esti pe dinafara, dak ai apasa si tu pe Register ai vedea ce super usor este sa te inregistrezi

  @ionut oprea, accesul pentru toti utilizatori de internet indiferent de retea este doar temporar disponibil. Nu prea inteleg asta “Insa nu, ei nu doresc decat sa frustreze utilizatorii ca nu pot vedea avea acces la serviciul asta pentru ca nu sunt abonati la internetul Romtelecom.” Adiq tu esti gelos pe utilizatori clicknet ca au o valoare adaugata abonamentului lor la internet gratis, dc nu face providerul tau de net un asemenea serviciu ?

  Comment by amer mofo — April 26, 2007 @ 6:59 pm

 4. :) Nu, nu sunt gelos. Insa e o tehnica de marketing necinstita numita bait & switch: ma atragi cu o reclama ca uite, Romtelecom/Clicknet si MTV lanseaza MTV On Demand, fara sa imi spui ca trebuie sa fiu abonat Clicknet ca sa il pot folosi, dupa care ma pui sa ma inregistrez, si abia la final, teapa, trebuie sa fiu client Romtelecom ca sa am acces.

  Personal, nu am nevoie de MTV on demand ca sa ascult muzica, am radiourile si CD-urile mele, insa ceea ce ma deranjeaza e necinstita tehnica aplicata, si nu vroiam decat sa le atrag atentia celor de la Clicknet ca e posibil sa aiba probleme de imagine din cauza asta.

  Comment by clickio — April 26, 2007 @ 7:06 pm

 5. la mine zice ca accesul este permis doar prin intermediul browserului internet explorer :) )
  e misto
  si daca am firefox … nu ma uit pe site? ce rau imi pare :)

  Comment by Alexandru Petras — April 27, 2007 @ 12:35 am

 6. eu cu firefox 2 nu pot sa intru. imi cere ie

  Comment by adrian boioglu — April 27, 2007 @ 1:51 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu