post Doua randuri despre doua lansari

June 25th, 2007

Insemnare despre: business,comunicare,internet,marketing — clickio @ 2:36 pm

Daca Google isi propune sa structureze mai bine toata informatia din lume, ei bine, noi azi tocmai am (re)lansat un site care isi propune sa organizeze mai bine doar informatia despre tehnologie din Romania (asta dupa ce saptamana trecuta am lansat un site care organizeaza mai bine stirile din lumea mondena, SHOWBIZ.RO – mereu cu majuscule).

Colegii mei de la go4it.ro au decretat ca, pentru utilizatorul obisnuit, cea mai buna organizare a informatiilor de tehnologie este cea in functie de scopul si contextul utilizarii oricarei tehnologii: In casa, La birou, La distractie, Pe drum, si In masina.(daca va intrebati, la prima vedere, de ce Pe drum si In masina sunt sectiuni diferite, prima este despre mobilitate in general, in timp ce a doua se refera strict la masini).

Motiv pentru care au organizat si site-ul, si informatiile pe care le contine, din aceasta perspectiva. Cu link-uri scurte si RSS pe fiecare din aceste categorii, ca punct de plecare.
Felicitarile si criticile constructive despre go4it.ro le puteti adresa direct project managerului acestui site, Ionut Popa, pe blogul sau personal.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu