post Primul blog citat oficial ca sursa a unei stiri

June 21st, 2007

Insemnare despre: blogging,internet — clickio @ 11:11 am

Blogurile sunt un mijloc excelent de propagare a informatiilor. Uneori, din cauza de prea mult zgomot, unele informatii importante sunt acoperite de altele, si e nevoie de bloguri ca “A lu’ Iann” sa le scoata la lumina. Uneori, jurnalistii sunt recunoscatori pentru asta, si asa avem azi primul blog citat in presa din Romania ca sursa a unei stiri. Da, stiu, au mai fost citate si altele, insa nu in acelasi context.

La mai multe!

5 Comments »

 1. suveica, anyone?

  Comment by zoso — June 21, 2007 @ 12:28 pm

 2. mi se pare un lucru excelent. este o dovada ca blogurile incep sa fie luate in serios ca sursa de stiri

  Comment by marizza — June 21, 2007 @ 3:58 pm

 3. @multumesc camarad oprea & marizza da chiar nu vreau sa raman in memoria colectiva cu acest eveniment. nu cred totusi ca e prima data. as puncta doar faptul ca si pe bloguri sunt informatii interesante care sunt preluate de old media si ar fi firesc sa si spuna de unde le-au luat [ceea ce s-a si intamplat]. chiar daca e adevarat asta mai inseamna peste 10 caractere in plus in text care cred ca uneori e irelevant pentru cititorul final de ziar.

  Comment by iann — June 21, 2007 @ 4:24 pm

 4. prima citare in presa din romania; pentru ca bloguri romanesti au mai fost folosite/citate drept surse de media straine

  Comment by pretorian — June 25, 2007 @ 4:32 pm

 5. Un lucru foarte bun, romanii au inceput sa invete ce este acela un blog iar presa a invatat sa respecte cu aceasta ocazie.

  Comment by Tickapa — June 25, 2007 @ 6:16 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu