post Anul trecut, tot despre blogvertising

July 24th, 2007

Insemnare despre: blogvertising,internet — clickio @ 9:22 pm

In toamna anului trecut, Razvan Varabiescu a incercat sa adune blogosfera intr-o retea de bloguri, pe care sa vanda publicitate. S-a vorbit si s-a scris mult despre asta, iar Razvan a ajuns mai cunoscut ca blogger decat ca director general al agentiei Media Direction.N-au reusit sa se adune, iar discutiile au inceput cu banii si s-au terminat cu ei.

La vremea respectiva, povesteam in Media & Advertising: “Ionuţ Oprea spune că acest mediu nou de comunicare, interesant pentru anumiţi clienţi, ar putea fi valorificat cu o serie de campanii dedicate blogurilor şi create special pentru acestea, strategic vorbind, nu doar la nivel de media. El crede că acest mediu va fi irosit dacă va fi exploatat doar prin câteva bannere care vor atrage puţine click-uri şi, posibil, vor fi dezaprobate de utilizatorii care sunt, în general, reticenţi la publicitatea online.”

Daca doriti sa recititi: Cum să ne vindem gândurile prin blogvertising . Ma bucur ca am ocazia sa demonstrez, prin campania asta de blogvertising, ce vroiam sa arat inca de anul trecut.

3 Comments »

 1. Ar fi interesant de aflat cati bani a strans asociatia pana acum.
  Stie cineva?

  Comment by HRISANT — July 25, 2007 @ 4:45 am

 2. Pai nu au reusit sa se adune. Am sa completez, sa fie mai clar.

  Comment by clickio — July 25, 2007 @ 7:36 am

 3. Intrebarea mea era retorica. Banuiam cate parale ar putea face o cooperativa romana de blogvertising…

  Comment by HRISANT — July 26, 2007 @ 7:01 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu