post Blogvertising: de la 100 la 4500 RON in 3 ore

July 20th, 2007

Insemnare despre: advertising,blogging,blogvertising,comunicare,internet — clickio @ 8:40 am

Cel mai important si spectaculos lucru care s-a intamplat ieri a fost ca licitatia campniei de blogvertising a ajuns in cateva ore de la 100 de RON la 4.545 RON. Repet, este pretul stabilit initial pentru o campanie de 30 de zile pe clickio.ro, cu 4 elemente: banner, publicitate text, insemnari conform politicii editoriale, si promovarea raportului campaniei ca studiu de caz, pe blog.

Insa, avand in vedere dorinta colegilor de blogosfera de a participa la aceasta campanie, in aceleasi conditii ca si mine, adaug si blogurile lor la campania licitata, si voi incerca sa o modific incat sa reflecte acest lucru(doar ca nu voi putea pune link-uri in pagina licitatiei, ca asta e regula pe OKazii, si chiar Leonidas insusi mi-a marturisit ca nu poate fi mai presus de reguli, ceea ce e de admirat). Asadar, in cadrul aceleiasi licitatii, acum puteti beneficia de o campanie pe 8 bloguri, cu aceleasi 4 elemente. Aveti 9 zile sa participati la ea, si astazi pretul incepe de la 4.545 RON.

Pana acum se lupta, pentru un loc in istorie, pentru un loc pe cele 8 bloguri din campanie, pentru rezultatele primei campanii de blogvertising in Romania, si pentru ONG-ul care va primi suma finala licitata pentru aceasta campanie, Magazinuldecase.ro si eMag.ro, prin managerii celor doua firme, Matei Malos, pentru Magazinuldecase si Radu Apostolescu, pentru eMag. Le urez succes si le multumesc pentru implicare.

Deja vad stirea: EMag si Magazinuldecase.ro liciteaza pentru campania de blogvertising a blogosferei romanesti :)

2 Comments »

  1. [...] 2. Pagina licitatiei pe OKazii.ro si Evolutia licitatiei: Blogvertising: de la 100 la 4500 RON in 3 ore 3. Invitatie deschisa pentru alte bloguri participante [...]

    Pingback by Ionut Oprea » Blogvertising: rezumat (harta evenimentului), incepeti de aici — July 20, 2007 @ 11:09 am

  2. [...] 2. Pagina licitatiei pe OKazii.ro si Evolutia licitatiei: Blogvertising: de la 100 la 4500 RON in 3 ore 3. Invitatie deschisa pentru alte bloguri participante [...]

    Pingback by O propunere de proiect. Ce ziceti? « netoo — July 20, 2007 @ 5:37 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu