post Blogvertising FAQ: Intrebati orice despre blogvertising aici!

July 25th, 2007

Insemnare despre: blogging,blogvertising,internet — clickio @ 9:56 am

Primesc multe intrebari despre blogvertising, si unele din ele se repeta. In plus, presimt ca in jurul acestor intrebari si mai ales dincolo de ele nu toata lumea a inteles despre ce e vorba. De aceea, vreau sa strang toate intrebarile intr-un singur loc, si sa incerc sa raspund la ele, organizat, si, bineinteles, impreuna cu voi.

Asadar,  aici puteti intreba orice, despre campanie, despre proiect, samd.

4 Comments »

 1. 1. Exista o limita a nr de cititori zilnici?
  2. Blogurile participante pe ce termen se angajeaza in acest “contract”?
  3. Exista o limita a nr de bloguri inscrise de aceeasi persoana?
  4. Exista un angajament de fidelitate catre partea platitoare? (Sa presupunem ca apare o oferta de la concurenta pentru un blog… va trebui sa o refuze din start?)

  Deocamdata atat… cand imi mai vin idei, revin.

  Comment by Somnoros — July 25, 2007 @ 10:35 am

 2. [...] Asadar, exprimati-va parerea fata de blogvertising. Fie prin intrebari, in cazul in care inca mai aveti nelamuriri, in pagina care va deveni ghidul oficial de intrebari si raspunsuri, fie prin clipuri video, in care le explicati altora. [...]

  Pingback by Ionut Oprea » Tu faci blogvertisingul! — July 27, 2007 @ 3:10 pm

 3. Fundatia ROLDA -prezentare

  - este o organizatie non-guvernamentala avand ca obiect de activitate protectia animalelor, promovarea respectului fata de acestea si combaterea actelor de violenta si cruzime prin programe educative.

  - suntem parteneri de peste 5 ani cu diverse organizatii din Suedia, Anglia si SUA, avand filiale si reprezentanti internationali.

  - detine din 2003 un adapost pentru cainii fara stapan; in aceasta locatie numeroase animale de pe strada sau din bazele de ecarisaj au fost adapostite, tratate si ingrijite corespunzator legilor in vigoare.
  Adapostul Fundatiei ROLDA a fost clasat pe locul intai, intr-o evaluare facuta de catre o revista de specialitate americana unui numar de 16 adaposturi din mai multe tari din Estul Europei.

  - in paralel, din fonduri proprii, am contribuit constant,incepand aprilie 2004, la hranirea (cu hrana speciala pentru animale) si la imbunatatirea conditiilor (lucrari de reamenajare si constructie) de adapostire a cainilor din bazele de ecarisaj ale Primariei Municipiului Galati, dar in special a celei de langa METRO.

  printre serviciile oferite de Fundatia ROLDA se numara:

  ● sterilizarea animalelor fara stapan, colaborand in prezent cu Clinica Veterinara VETI- MED – Dr. Gingarasu Cornel.
  ● transportul gratuit la/de la clinica veterinara pentru urgente, sterilizari, tratamente,pentru animalele fara stapan.
  ● achitarea costurilor tratamentelor veterinare pentru animalele ai caror stapani au venituri reduse.
  ● distribuirea de materiale educative si promotionale.

  - programul educativ desfasurat din 2005 la nivelul Galatiului promoveaza importanta sterilizarii ca masura eficienta de control a numarului animalelor de pe strazi, importanta deparazitarii si vaccinarii pentru prevenirea unor boli ce afecteaza atat celelalte animale cat si oamenii.

  Pentru viitor, incercam sensibilizarea opiniei publice privind importanta sterilizarii animalelor CU STAPAN de la curti precum si continuarea sterilizarii animalelor fara stapan, cu implicarea comunitatii galatene si constientizarea faptului ca problema cainilor comunitari este nu numai a organizatiilor locale de protectia animalelor – ci a tuturor.

  - s-a reusit atragerea de sponsori locali (ex MITTAL Steel Galati) in vederea rezolvarii situatiei cainilor fara stapan de pe platforma, compania incepand investitia in construirea unui centru de adoptii la standarde europene.

  Cautam sponsori pentru achizitionarea echipamentelor si consumabilelor veterinare (antibiotice, produse pentru deparazitare interna si externa,…), hrana uscata pentru animale, produse dezinfectare adapost si colaboratori pentru campania de educare a comunitatii, pentru realizarea/difuzarea unui spot TV pentru incurajarea adoptiilor cainilor fara stapan.

  - am apelat la cetatenii Galatiului pentru redirec-tionarea a 2% din impozitul datorat catre stat, pentru prima data in 2006/2007. In luna decembrie 2007 ni se vor comunica rezultatele, care vor fi facute publice.

  Date de contact

  Fundatia ROLDA
  Tel . 0748 903 612
  rolda@care2.com
  http://www.rolda.org

  Comment by Dana — July 30, 2007 @ 11:08 pm

 4. Ma bucur ca am descoperit prezentarea despre fundatia ROLDA. Laudabila initiativa lor, sper sa mai aud si despre alte fundatii implicate in protectia animalelor. Succes tuturor!

  Comment by Carmen Gloria — August 31, 2007 @ 8:06 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu