post Blogvertising: oricine poate contribui cu ceva

July 24th, 2007

Insemnare despre: blogging,blogvertising,comunicare,internet — clickio @ 8:50 am

Ce-mi place cel mai mult la acest proiect este ca reuseste sa arate si noua celor din interiorul fenomenului, si celor care privesc din tribune, ca blogosfera poate si fi un excelent mediu constructiv, nu doar distructiv.

Mark Twain zicea ca daca nu-ti place o carte, scrie tu alta mai buna. Ei bine, m-am bucurat sa primesc inca doua propuneri de banner pentru popularizarea campaniei, de la doi bloggeri care au aplicat fix principiul lui Mark Twain. Le-am inclus pe toate in pagina cu Instrumente de promo, pentru oricine vrea sa le foloseasca, si, cu ajutorul lui Dan de la dece.net, acum codul necesar pentru folosirea lor sade neprihanit intr-un camp special.

Am primit si doua propuneri de script pentru spotul video, ambele foarte indraznete, ramane sa discut cu cei doi autori sa vedem cum si daca le putem prelucra putin, sau, poate le rafinam cu ajutorul vostru. Daca alegem unul din ele, Andrei Cristea ne va pune la dispozitie firma lui de productie pentru a-l executa.

Costin(altul decat eCostin.com) ne-a propus si niste variante de adserver pentru monitorizarea campaniei de blogvertising.

De asemenea, am mai primit si alte propuneri de colaborare, si multi s-au anuntat dispusi sa ne ajute cu ceea ce stiu sa faca. Practic, asta este si unul din scopurile acestui exercitiu: sa arate Romaniei, sau cel putin unei jumatati din ea, ce pot face blogurile.

Ai o idee despre cum ai putea sa contribui la aceasta campanie de blogvertising cu finalitate sociala? Hai sa discutam.

1 Comment »

  1. [...] 3. Invitatie deschisa pentru alte bloguri participante si 3 bannere pentru cine vrea sa duca vestea mai departe prin propriul blog . NU trebuie sa ai blog ca sa te implici in campanie: poti vorbi despre ea, ne poti propune sa ne ajuti cu ceea ce stii tu sa faci mai bine. Uite cu ce ne-au ajutat altii pana acum:oricine poate contribui cu ceva. [...]

    Pingback by Ionut Oprea » Blogvertising: rezumat (harta evenimentului), incepeti de aici — July 24, 2007 @ 9:05 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu