post Campania de blogvertising, sustinuta si de site-uri : OKazii , Freenews, Ziare.com si Goovel.net

July 25th, 2007

Insemnare despre: blogvertising,internet — clickio @ 3:48 pm

Astazi OKazii.ro mi-a dat o veste foarte buna: au decis sa promoveze licitatia pentru campania de blogvertising si pe prima pagina a site-ului, in spatiul rezervat campaniilor interne. Multumim

De asemenea, site-ul de stiri Freenews.ro si-a anuntat dorinta de a sustine proiectul de blogvertising, si sunt primul site de media care afiseaza bannerul acestui proiect.

Multumim

Si, nu in ultimul rand, Ovidiu Draghia, noul project manager al site-ului Ziare.com, a scris un articol despre blogvertising in sectiunea de IT&C a site-ului de care se ocupa:(locul 15 in Trafic.ro in categoria Massmedia si locul 40 in topul general al site-urilor din Romania) Multumim!

Si site-ul de oferte turistice Goovel.net a introdus bannerul proiectului de blogvertising. Initiatorul acestuia, Nelu Lazar, participa la campanie cu blogul sau. Multumim !
Le multumim pentru implicare, si asteptam si alte site-uri sau institutii sa ni se alature. Deja mi se sopteste in casca faptul ca s-ar putea sa avem azi si o stire oficiala despre o organizatie importanta care vrea sa se asocieze cu aceasta initiativa (adica sa anunte ca o sustine si ca ne stau la dispozitie, atunci cand vom avea nevoie de ei).

4 Comments »

 1. Am scris si eu despre asta, si am trimis si un mail, foarte bine ca s-au strans atat de multi bani intr-o perioada mica. Bineinteles ca vreau sa aplic si eu.

  Comment by blogatu — July 25, 2007 @ 6:06 pm

 2. As sugera sa ai in vedere poate si blogurile celor care ne conduc acum, care ne-au condus, si care au descoperit ca exista si o alta forma de comunicare decat televizorul…

  Ma refer la oameni publici, politicieni si chiar guvernanti. Poate nu vor participa la fel de activ ca blogurile din industria online dar, ar putea-o face.

  LT.

  Comment by Liviu Taloi — July 26, 2007 @ 3:20 pm

 3. Acum s-a adaugat si drive-test.ro, cu 50.000 de unici pe luna. :)
  Hai sa avem un impact cat mai mare, poate incep sa se miste lucrurile…

  Comment by zvoner — July 27, 2007 @ 10:01 am

 4. Ionut, si JURIDICE.RO sustine initiativa ta :)
  http://blogs.juridice.ro/

  Comment by Andrei — August 1, 2007 @ 11:10 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu