post Cum sa pui imagini si blogvertising in wordpress.com

July 24th, 2007

Insemnare despre: blogging,internet — clickio @ 2:56 pm

Domnul Domnisoarele de la P3 (petrei.wordpress.com), care are au un slogan de blog foarte haios (“Clubul manechinelor care beau bere si fumeaza.”), ne lumineaza cum se pun imaginile in blogurile gazduite pe platforma gratuita wordpress.com:

Se merge: Presentation > Widgets > Text > in casuta de text se da paste la cod si se salveaza.
Cam atat.

Asadar, acum blogurile gazduite pe wordpress.com care citesc clickio.ro pot lua si bannerul de promovare a campaniei, si vor putea participa si la campania de blogvertising. Deja ii avem candidati pe Iann (aluiann.wordpress.com) si pe Aura Tatu (auratatu.wordpress.com)

Precizeaza tot bloggeritzele Petrei: …atata vreme cat nu se foloseste javascript. Dar, pentru aproape orice serviciu de monitorizare web, in cazul in care folositi asa ceva, luati doar bucata de cod cuprinsa intre “noscript” si “/noscript”. Nu mai pun paranteze de-astea: <>, ca aude calul si se opreste.

Gata, am corectat. Imi cer scuze ca v-am facut doamne, pardon, domni.

2 Comments »

  1. [...] Dragilor, ma asteptam la un trackback aparut in lista de comentarii, la un comentariu-raspuns, la o dragalasenie, ceva, dar&#8230; la un post intreg, nu&#8230;&#8230; Multu&#8217; Si mai ales, nu ma asteptam la asa confuzie&#8230; Deci, daca aici e ”Clubul manechinelor care beau bere si fumeaza.”, nu e logic sa fie blog de grup de femei? ;;) Deci, care este&#8230; domnisoare, legal, inca &#8230; si care fumeaza, in mare parte. :*:*:* [...]

    Pingback by Aoleeeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuu! &laquo; P3 — July 24, 2007 @ 3:32 pm

  2. [...] 3. Invitatie deschisa pentru alte bloguri participante;  3 bannere pentru cine vrea sa duca vestea mai departe prin propriul blog si solutia pentru blogurile de pe wordpress.com. Insa NU trebuie sa ai blog ca sa te implici in campanie: poti vorbi despre ea, ne poti propune sa ne ajuti cu ceea ce stii tu sa faci mai bine. Uite cu ce ne-au ajutat altii pana acum:oricine poate contribui cu ceva. [...]

    Pingback by Ionut Oprea &#187; Blogvertising: rezumat (harta evenimentului), incepeti de aici — July 25, 2007 @ 9:01 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu