post Instrumente de promo pentru proiectul de blogvertising

July 22nd, 2007

Insemnare despre: blogging,blogvertising,internet — clickio @ 12:25 am

Avem deja un mic banner, 125 x 125, pe care, daca doriti sa duceti mai departe vestea despre proiectul de blogvertising al blogosferei romanesti, dupa cum il numea agentia Mediafax, il puteti pune in sidebar, sau oriunde altundeva considerati propice sau eficace. Ii multumesc lui zoso pentru banner.

24 iulie 2007: Avem inca doua variante de banner, multumirile si karma merg catre Radu Ceuca(novo) , pentru cel din mijloc, si pentru cel din dreapta lui Dan S., absolvent de Jurnalism, participant la campania de blogvertising cu al sau www.deceblog.net

Va multumesc inca o data pentru sprijin, si va astept, daca doriti, sa si participati la campanie, alaturi de cei aproape 20 de bloguri care s-au anuntat deja. Urmatorul val de bloguri in campanie cred ca il voi anunta maine duminica, sau cel tarziu, luni.

Acum, ca avem trei, o sa va alegeti codul in functie de bannerul dorit. Ordinea numerotarii e de la stanga la dreapta. Puteti da copy-paste(ctrl-c, respectiv ctrl-v) in codul sidebar-ului – fisierul sidebar.php, daca folositi versiunea instalata de wordpress – nu wordpress.com.

1.

2.

3.

Multumiri lui Dan (deceblog.net) pentru suportul tehnic pe care mi l-a acordat voluntar si din proprie initiativa. Fara el nu ati fi avut aceste campuri simple care contin codul neprihanit al bannerului.

Daca aveti nevoie de ajutor pentru alte platforme, dati de veste printr-un comentariu la insemnarea asta si daca nu va pot explica eu, gasesc pe cineva care sa poata.

4 Comments »

 1. [...] 3. Invitatie deschisa pentru alte bloguri participante si un banner pentru cine vrea sa duca vestea mai departe prin propriul blog [...]

  Pingback by Ionut Oprea » Blogvertising: rezumat (harta evenimentului), incepeti de aici — July 22, 2007 @ 12:54 am

 2. [...] Mark Twain zicea ca daca nu-ti place o carte, scrie tu alta mai buna. Ei bine, m-am bucurat sa primesc inca doua propuneri de banner pentru popularizarea campaniei, de la doi bloggeri care au aplicat fix principiul lui Mark Twain. Le-am inclus pe toate in pagina cu Instrumente de promo, pentru oricine vrea sa le foloseasca, si, cu ajutorul lui Dan de la dece.net, acum codul necesar pentru folosirea lor sade neprihanit intr-un camp special. [...]

  Pingback by Ionut Oprea » Blogvertising: oricine poate contribui cu ceva — July 24, 2007 @ 8:50 am

 3. [...] Ma alatur si eu initiativei lui Ionut Oprea de a realiza o campanie de publicitate pe blog-uri. [...]

  Pingback by Vlad Popa » Blog Archive » Publicitate pe blog-uri - Blogvertising — July 24, 2007 @ 12:43 pm

 4. done…

  Comment by Alin Neamtu — August 21, 2007 @ 1:08 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu