post Tu faci blogvertisingul!

July 27th, 2007

Insemnare despre: blogvertising,internet — clickio @ 3:10 pm

Azi de dimineata m-am intalnit cu Adrian Cristea(cristealizari.com) si am tras o pirueta de cateva minute despre blogvertising. E un punct de vedere, e un spot gandit si executat rapid, si e doar inceputul unei directii. Si ne-am distrat de minune filmandu-l, alaturi de Roxana si Irina, cele doua protagoniste ale spotului, ale caror numere de telefon va spun de pe acum ca nu vi le pot da.

Pentru ca blogvertisingul nu-i al meu, si nici al lui Adrian, ci al vostru, v-as ruga ca in cazul in care aveti la indemana o camera video, sau chiar si o camera foto cu pretentii video, sa iesiti in strada sau sa intrati unde vreti voi si sa surprindeti sau sa interpretati ce inseamna blogvertisingul pentru voi.

Dupa care o sa incercam sa facem o prezentare, in toate formatele posibile, a ceea ce am inteles eu prin blogvertising cand am inteles acest proiect si ceea ce a ajuns sa insemne pentru fiecare din voi.

Il rog cu ocazia asta pe Sergiu Biris sa ne puna la dispozitie canalul “Blogvertising”, unde sa puteti posta toate filmuletele care vor rezulta.

Asadar, exprimati-va parerea fata de blogvertising. Fie prin intrebari, in cazul in care inca mai aveti nelamuriri, in pagina care va deveni ghidul oficial de intrebari si raspunsuri, fie prin clipuri video, in care le explicati altora.

Iata filmuletul nostru aici. Stim ca se poate si mai bine, nu vrem decat sa ne demonstrati :P

9 Comments »

 1. Done: http://www.trilulilu.ro/shows/blogvertising .
  Da-mi un mail ca sa iti trimit mai multe detalii despre ce si cum. ;)

  Sergiu

  Comment by Sergiu Biris — July 27, 2007 @ 4:49 pm

 2. vezi ca il cheama Adrian, nu Andrei :) )

  Comment by Alex Mihaileanu — July 27, 2007 @ 5:00 pm

 3. ADRIAN Cristea va saluta si participa si cu o varianta de spot de conceptie proprie. Pana ne lamurim unde le punem, el l-a pus pe blogul lui.

  Comment by Adrian Cristea — July 27, 2007 @ 5:18 pm

 4. Acu e clar, exista show pe Trilulilu unde se pot viziona materialele. Enjoy

  Comment by Adrian Cristea — July 27, 2007 @ 6:43 pm

 5. [...] [Vizionati pe Trilulilu toate episoadele show-ului Cristealizari] Later edit: pe Trilulilu s-a deschis canalul Blogvertising unde puteti urmari toate eventualele productii video dedicate campaniei [...]

  Pingback by Inca o contributie la Blogvertising: spotul Cristealizari; cel mai ieftin spot realizat vreodata (de mine) » cristealizari — July 27, 2007 @ 9:57 pm

 6. buna.cine este cel care a castigat licitatia?

  Comment by alexandra — July 30, 2007 @ 5:09 pm

 7. Din pacate “spoturile” propuse nu fac decit sa puna pe umerii acestui proiect o cirpa jenanta pe care scrie urit “amatorism”. Mi se pare aberant ca un concept creat intr-un mediu frecventat de atitia oameni care lucreaza in comunicare sa fie reprezentat (despre “a promova” nici nu incape discutie) intr-o maniera de un asemenea penibil. Filmuletele sint incoerente, rinjesc a saracie din toate punctele de vedere. N-au sens, n-au copy, n-au nimic nici macar din pretentiile intelectuale ale blogosferei. Nu spun nimic concret despre intentia laudabila a proiectului, imi par un fel de cioace filmate in fata blocului, la bere si seminte.

  Nu scriu toate astea ca sa jignesc pe nimeni si, pe bune, cei care le-au facut merita macar simpatie pentru stradania lor. OK, am inteles din commentul lui Adrian Cristea ca e cel mai ieftin, dar imi permit sa sper ca este si cel mai prost pe care l-a insailat vreodata. Adica macar sa ma linisteasca cineva si sa-mi spuna ca mai prost de-atit nu poate face. Si il inteleg.

  Nu de buget duc lipsa incercarile-astea, ci de o idee cit de cit decenta, de o mina de regizor macar ratat si alcoolic. Si ca sa fiu constructiv pina la capat: daca din intimplare “comitetul” decide sa prelungeasca macar pentru citeva saptamini campania de atragere a blogurilor participante la campanie, vin oriunde vreti voi sa ne adunam si sa scoatem ceva mai decent. Ca putem, nene. Putem!

  Comment by copolovici — August 1, 2007 @ 12:41 am

 8. Viorele, imi place entuziasmul tau. Participi cu un filmulet pe tema asta, facut cu un regizor, macar ratat si alcoolic?:). Asta era si ideea. Cu cat te enerveaza mai tare, cu atat ar trebui sa fii mai tentat sa pui mana pe acel regizor si sa trageti o super-executie.

  Comment by clickio — August 3, 2007 @ 12:41 pm

 9. Man, eu cred foarte mult in ideile bune generate si validate intr-o echipa. Advertising-ul nu este niciodata despre actiuni personale, e nevoie de opinii, bolovani in cap si multe creiere atunci cind chiar vrei sa faci un ceva bun. In definitiv ceea ce comentam aici este de fapt rezultatul unei gindiri unilaterale si a unor idei nevalidate de un grup. Procesul e putin diferit fata de ce imi propui tu acum. Eu vad ordinea lucrurilor in felul asta: obiective, cuvinte cheie, mesaj cu directie concreta, brainstorming pentru declinare. Eu plec doua saptamini in concediu si ma pot gindi la o gramada de lucruri, dar atita vreme cit nu as beneficia de un feedback care sa nasca alte idei, e tot degeaba. Cit despre regizor/operator, am oricind la cine sa apelez, chiar si fara buget, ca doar nu ne propunem productii megalomane. E nevoie de ceva simplu, expresiv si bine directionat.

  Comment by copolovici — August 3, 2007 @ 1:25 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu