post Lupta pentru drepturile tale! (episodul 3)

September 28th, 2007

Insemnare despre: blogging,comunicare,internet,romania perfectibila — clickio @ 9:11 am

Au aparut multe reactii la propunerea mea de a strange idei despre cum putem imbunatati noi, simpli dar activi, responsabili si saritori cetateni la imbunatatirea administratiei locale. Cred ca putem construi un miez al celor mai imbunatatibile aspecte ale administratiei locale, pe care mai apoi sa le facem cunoscute, prin internet, massmedia si chiar direct tuturor celor implicati in acest sistem, si in mandatul actual, si in cele viitoare.

Iata si primele reactii:


1. Catalin, aka Catastif.com

2. Arhi

3. Piticu

4. Sorin Tudor

5. Andrei Crivat

6. Adrian Nastase

7. Cristi Roman (care se dovedeste chiar un veteran cu experienta in domeniu, deci avem pe cine sa ne bazam, totul e sa il convingem sa nu se lase dovedit asa usor :P )

8. ill

9. Cristian Greger

10. Andressa, care a scris despre asta inainte sa o rugam:)

11. Cineva

12. Buzoianu

Daca apar si altele, dati-mi un semn. Incep sa le analizez si sa vad ce putem folosi pentru actiunea noastra.

In graba, azi am sa folosesc pentru campania de blogvertising modelul brevetat de amicul Copolovici:
blogvertisment____________________________________________________

Uiti? In sensul ca nu-ti amintesti? Poate ca ai nevoie de un reportofon performant. Acest link este sponsorizat de Marketonline.ro intr-o campanie experimentala de blogvertising. ____________________________________________________blogvertisment

3 Comments »

 1. [...] Ca de fiecare data, am ajuns sa vad ce mai bloguieste lumea, evident, din blog in blog. Ajung pentru inceput pe blogul lui Ionut Oprea de unde aflu de propunerea lui de a imbunatati ca “oameni simpli dar activi”, administatia locala. Personal, cred ca este mult zgomot pentru nimic, si ca in calitate de oameni simpli si degeaba activi, nu vom putea face niciodata nimic, dar a fost interesant sa citesc ideile. [...]

  Pingback by Nimic de zis: mult de comentat! » La zid: Administratia locala — September 28, 2007 @ 10:17 am

 2. De fapt nimeni nu imbunătăţeşte nimic, sunt idei generale. Dacă iei din arhivă campania electorală de la alegerile locale, vezi cam acelaşi lucru. Eu am o singură propunere, schimbarea conceptului de partid politic. Când reuşiţi să sensibilizaţi partidele politice să facă cu adevărat asta… vă spun eu şi soluţiile cu îmbunătăţirile, în rezumat. Până atunci… inutile dar înţelepte idei.

  Comment by Bibliotecaru — September 29, 2007 @ 1:27 am

 3. Cu ajutorul internetului si al unui grup activ si influent de “monitori” se poate vindeca amnezia “post-electorala”.

  Nu e prost cel care cere, e prost cel care da. Si noi tot dam, de o gramada de timp, ca prostii.

  Felicitari pentru initiativa Ionut, si felicitari tuturor celor care au raspuns. Cred ca o idee buna ar putea fi formalizarea unui grup voluntar(/organizatie) care sa monitorizeze indeplinirea promisiunilor electoarale (pe care le putem citi pe site-urile de campanie).

  Comment by Dragos Dehelean — October 1, 2007 @ 12:39 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu