post Vine toamna, sa numaram conferintele

September 25th, 2007

Insemnare despre: advertising,business,comunicare,internet,marketing,massmedia — clickio @ 8:59 am

M-am gandit sa va impartasesc si voua lista de evenimente pe care mi-am facut-o pentru toamna asta, pe domenii. Daca mi-a scapat vreunul, anuntati-ma.(Daca vreti sa vedeti in orice moment cate zile mai sunt pana la fiecare din ele, cautati in coloana din dreapta rubrica dedicata: Cat mai e pana la…)

Relatii Publice, Comunicare:

7 noiembrie 2007 Managementul Crizei – seminar despre modalitatea de a gestiona situatiile de criza, sustinut de agentia Nicola Porter Novelli, 175 euro + TVA pentru inscrieri pana pe 10 septembrie, si 225 euro +TVA dupa.

22-23 octombrie 2007 CSR’07, gasiti aici ca referinta CSR’06, e o conferinta la care anul trecut am aflat multe lucruri interesante despre responsabilitate si marketing social, insa pretul e cam piperat: 500 de euro pentru 2 zile de conferinta.

Tot in luna octombrie - PR Week/PR Award(al carui site observ ca e implementat pe CMS-ul bluo, al Metromind), aici conferintele de anul trecut, va dau de veste cand vor aparea noutati. Eu sper doar ca anul asta sa nu mai fie organizat in aceleasi zile cu CSR’07.


Strategie & Marketing

3 octombrie 2007, Crowne Plaza, Toolbox: Shopper marketing, cred ca e prima conferinta pe tema asta organizata in Romania, cu un seminar sustinut de OgilvyAction despre ceea ce numesc ei “The Last Mile”, sau ultima suta de metri a procesului de cumparare. Costul participarii:125 euro+ TVA pana la 25 septembrie, si 150 euro +TVA dupa.

9-10 octombrie 2007, Masterplan, eveniment de strategie si planning in marketing si comunicare, care aduce doi speakeri internationali, primul fiind Jeffre Jackson, care va e probabil cunoscut celor prezenti la Idea Forum, unde aparea intr-un filmulet despre ce inseamna “interesant”. Celalalt e Alain Thys(blog), fondator al Future Lab.(240 EUR + TVA/conferinta + seminar)

16 octombrie 2007, Toolbox: Online Communication, organizat tot de prolificul evensys, cu un Workshop Pleon sustinut chiar de CEO-ul agentiei internationale.(125 euro+ TVA pana la 5 octombrie, si 150 euro +TVA dupa.)

17 octombrie 2007, RetailPro – eveniment organizat de BMG, cu lista de speakeri si programul in lucru, printre speakeri si Marius Ghenea.(75 de euro + TVA, cu 20% reducere pentru inscrierile pana la 30 septembrie)

23 octombrie 2007,Strategic Marketing, clasicul eveniment organizat de BMG, care il aduce anul acesta pe Paul Garrison.Programul si lista vorbitorilor cred ca sunt inca in lucru. . Un eveniment care isi propune si el sa aiba blog.(120 EURO +TVA pentru acces la toate sesiunile de conferinte si workshopuri, acces la trainingul Exponential Marketing, cu Paul Garrison, un exemplar al cartii Exponential Marketing, de Paul Garrison, un abonament pe un an la revista Biz)

Pe 19-23 octombrie 2007 erau planificate si Zilele BIZ, insa anul asta n-am vazut sa fie comunicate, si mai e mai putin de o luna pana atunci.

23 noiembrie 2007 – Meet the Thinkers – autorii celebrei carti “Funky Business”¬† isi lanseaza noua carte, Karaoke Capitalism (Calin, esti pe faza?:) )- 475 de euro pana pe 25 octombrie, si 525 de euro dupa.

Massmedia & Advertising

26-28 septembrie, la Palatul Parlamentului, are loc IAA European Summit 2007, un set de conferinte pe module, despre strategie in comunicare, legislatie si autoreglementare, si in final, despre CSR. Costul e de 200 euro pentru fiecare din cele 3 module.

11 octombrie 2007, Howard Johnson, Ziarele si New Media in Dialog cu Viitorul, sau conferinta Inovatia Media, organizata de Media Management Institute si Freedom House. (500-900 RON, in functie de data inscrierii – pana la 25 septembrie sau dupa- si in functie de apartenenta sau neapartenenta la BRAT, APEL, CRP, respectiv Facultatea de Jurnalism pentru cei care sunt inca studenti). Pasionatii de massmedia pot castiga o invitatie comentand pe blogul de specialitate aluiann.wordpress.com.

6 Comments »

 1. [...] In cadrul conferintei Toolbox: Online communication, despre care va povesteam mai devreme, continua “segregatia bloggeri vs jurnalisti”, prin faptul ca participantii vor avea de ales intre doua module: Clasicul “Fata in fata cu jurnalistii” vs “Fata in fata cu bloggerii”. [...]

  Pingback by Ionut Oprea » O noua conferinta despre bloguri — September 25, 2007 @ 9:06 am

 2. [...] Posted in media, public relations, publicitate at 5:48 am by animist Lunile acestea vin cu o gramajoara de evenimente din domeniile Media, PR, Marketing si Publicitate. Ionut Oprea a facut o lista detaliata a lor, cu tot cu aplicatia “Cat mai e pana la…” din coloana din dreapta. Eu as adauga ADfel¬†, un festival de publicitate neconventionala care se desfasoara zilele acestea (24-30 septembrie), pe terasa “La Motoare”. Workshop-uri, prezentari, proiectii, muzica si oameni din marile agentii de publicitate de la noi. See u there [...]

  Pingback by Pe unde mai mergem toamna asta « Simina Mistreanu — September 26, 2007 @ 8:47 am

 3. [...] … pe care le-am adaugat in lista: [...]

  Pingback by Ionut Oprea » Inca doua conferinte… — September 28, 2007 @ 5:33 pm

 4. [...] Printr-un parteneriat cu evensys, organizatorul multor evenimente de toamna asta, Blog Agency va ofera live blogging pentru fiecare din conferintele: Toolbox Shopper Marketing, Toolbox Online Communication, Masterplan, si Managementul Crizei. Veti avea ocazia ca, prin intermediul blogurilor de eveniment dedicate, sa puneti intrebari invitatilor prezenti la fiecare din aceste evenimente, fara sa fiti acolo, si veti putea interactiona cu audienta evenimentului prin intermediul acestor bloguri. [...]

  Pingback by » Live blogging pentru conferintele de toamna asta - The Blog Agency — October 1, 2007 @ 11:12 am

 5. [...] Daca data trecuta v-am prezentat lista cu evenimentele toamnei, a venit iarna, si odata cu ea, au inceput de ieri sa cada si cateva anunturi de evenimente. Nu va mai zic de Managementul situatiilor de criza, care incepe maine, ca probabil e prea tarziu sa va mai inscrieti (dar s-ar putea sa ma insel, asa ca nu strica sa intrebati) 19-23 noiembrie – Zilele BIZ, mai exact: [...]

  Pingback by Ionut Oprea » Evenimentele iernii — November 6, 2007 @ 11:27 am

 6. [...] ce noiembrie 2007 a fost o luna record, cu 11 evenimente organizate, prima luna plina de evenimente de anul asta, adica seminarii si conferinte, se anunta a fi luna [...]

  Pingback by Evenimentele lunii mai, 12 la numar pana acum, si preview pt iunie | Ionut Oprea — June 30, 2008 @ 8:48 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu