post Inca doua conferinte…

September 28th, 2007

Insemnare despre: marketing — clickio @ 5:33 pm

… pe care le-am adaugat in lista:

17 octombrie 2007, RetailPro – eveniment organizat de BMG, cu lista de speakeri si programul in lucru, printre speakeri si Marius Ghenea.(75 de euro + TVA, cu 20% reducere pentru inscrierile pana la 30 septembrie)

23 noiembrie 2007 – Meet the Thinkers – autorii celebrei carti “Funky Business” isi lanseaza noua carte, Karaoke Capitalism, ocazie cu care tin si o conferinta (Calin, esti pe faza?:) )- 475 de euro pana pe 25 octombrie, si 525 de euro dupa.

2 Comments »

  1. La RetailPro, sunt trecuti la workshop-ul “RETAIL ECOMMERCE” dl Ghenea (pcfun) si dl Apostolescu (eMAG) cu stelutza ca sunt in curs de confirmare.
    Daca nu confirma nici unul (cu toate ca ma indoiesc ca dl Ghenea ar refuza o oportunitate de a aparea in fata unui public :) ) ma intreb pe cine o sa invite…

    Comment by Chis Florinel — October 1, 2007 @ 8:34 pm

  2. Meet The Thinkers este conceptul unei serii de conferinte care va continua la anul cu alti autori ai cartilor pe care le publicam.
    Prima din aceasta serie ii va avea ca invitati pe cei doi suedezi. Ineditul este ca ei conferentiaza de obicei separat. La Bucuresti vor fi impreuna “on stage”.

    Comment by Bogdan — October 2, 2007 @ 12:32 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu