post O fapta buna de Sarbatori

December 21st, 2007

Insemnare despre: comunicare — clickio @ 8:51 pm

Nu il cunosc personal pe Dan Santimbreanu, un PR cu vechime in industrie, ne-am intalnit online de cateva ori cu ocazia discutiilor despre evenimentele de specialitate, insa jurnalistii cu care tin legatura mi-au vorbit doar de bine despre el.

Astazi am aflat, via Victor Kapra, ca Dan a primit un diagnostic groaznic, o tumoare pe creier, si ca are nevoie de o operatie de 33.000 de euro pentru o operatie cu sanse mari de reusita, asa ca daca ati ajuns aici, si puteti sa il sprijiniti cumva, cu bani, sau cu o preluare a acestui mesaj, va rog sa o faceti.

Poate fi una din acele fapte bune care sa va completeze multumirea sufleteasca in perioada Sarbatorilor.

Pe de alta parte, ceea ce povesteste Dan despre modul in care aceeasi operatie se desfasoara in Romania este infiorator.

3 Comments »

 1. @Ionut Oprea – Multumesc! Acest vartej in care lucreaza industria de comunicare nu ne-a permis sa ne cunoastem. Avem tot timpul din lume.
  Cu cat vor citi mai multi povestea cu atat vor stii sa spuna si altora care isi vor chestiona doctorul atunci cand se duc la control.

  EU II SFATUIESC PE TOTI CARE AU O PROBLEMA MEDICALA SA FACA UN RESEARCH INAINTE SA SE DUCA LA DOCTOR. IAR CAND AJUNG ACOLO SA PUNA 1000 de intrebari. De asta sunt platiti doctorii sa-ti asculte povestea, sa puna diagnosticul si sa-ti prescrie tratamentul!

  Comment by dasanti — December 22, 2007 @ 9:10 pm

 2. [...] Later update III [24-Dec-200710:11]: Doi amici s-au intalnit cu Ionut si i-au dus un pachet cu papica si niste bani. Imediat dupa Craciun o sa mergem cu Ionut la banca sa ii deschidem un cont pe numele lui sau sa vedem cum s-o putea – dar in orice caz, el sa fie imputernicit si sa aiba si un card. Discutand cu gasca am ajuns la concluzia ca un cont bancar in care sa se stranga banuti de la toti cei care vor sa il ajute, ar constitui doar un ajutor temporar. Pe termen lung, am vrea sa vedem daca Ionut ar fi interesat sa lucreze, sa aiba un job. Deja avem cateva variante, dar trebuie sa discutam cu el daca vrea si daca poate face un job part-time in paralel cu liceul. Va multumesc tuturor care si-au aratat disponibilitatea sa ajute si va voi tine la curent cu ce am mai facut. @Tim – super initiativa, sper sa prinda amploare! Am luat legatura si cu Ionut Oprea – mi-ar placea sa demaram o campanie, un sistem, whatever – de ajutor umanitar prin intermediul blogurilor – sistem care sa vina in ajutorul tuturor celor care au nevoie dar nu au putere sa isi popularizeze cazul. [...]

  Pingback by WEBMYC» Blog Archive » Facem si noi o fapta buna? — December 24, 2007 @ 11:26 am

 3. NU MAI AUZI CU O URECHE, AI AMETELI, PROBLEME DE ECHILIBRU, DURERI DE CAP INGROZITOARE, ITI CURGE SANGE DIN NAS?

  AI SIMPTOMELE ACESTEA? EU LE-AM AVUT SI AM AFLAT PREA TARZIU CAUZA LOR.

  DACA AS FI AFLAT DIN TIMP CAUZA LOR, AVEAM MAI MULTE SANSE SA MA FAC BINE!

  AFLA MAI MULTE LA URMATORUL LINK: http://dansantimbreanu.wordpress.com/2007/12/21/neurinom-acustic-sau-cum-sa-i-furi-zambetul-unui-pr/

  Dati va rog mai departe! Poate prietenii vostri sufera de aceste simptome si ii puteti ajuta!

  Comment by dasanti — January 3, 2008 @ 11:59 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu