post Platforma de wishlisturi: uitecevreau.ro

December 12th, 2007

Insemnare despre: internet — clickio @ 10:32 am

Nelu Lazar a pus in practica o idee interesanta: un wishlist independent, pe care spera sa il poata  conecta cu si promova prin magazinele online de la noi (nu stiu daca metoda propusa acum de el Рincercand sa apeleze la magazinele online sa plaseze un buton catre wishlistul lui in dreptul fiecarui produs- e cea care va avea succes, poate ar merge mai bine agregarea automata, insa doar timpul si experimentarea tuturor variantelor posibile ne va arata asta).

Site-ul lui Nelu, uitecevreau.ro combina lista de produse dorite cu o lista de prieteni (buna pentru promovare, insa si pentru scopul site-ului) , o lista de evenimente (si mi-am dorit mereu sa am intr-un singur loc aniversarile tuturor cunoscutilor), si o lista de magazine favorite. In ansamblu, reuneste cam toate scopurile unui wishlist de produse, ramane de vazut daca va avea succes. Eu sper sa aiba.

3 Comments »

  1. http://www.filipcte.ro/12-11-2007/wishbuzz/ :)

    Comment by novo — December 12, 2007 @ 11:29 am

  2. [...] 3. Utilizatorii vor trimite informatiile despre produsele din magazinul tau online catre uiteceVreau.ro, in pagina de adaugare a unui produs/cadou favorit. (Modific putin exprimarea aici, pentru ca am vazut la Ionut o interpretare putin gresita. Link-ul de pe site-urile magazinelor online nu vor adauga produsele doar in lista mea, ci in orice lista de cadouri si produse preferate ale fiecarui utilizator autentificat pe uiteceVreau.ro) Astfel, fiecare utilizator va putea trimite informatiile despre produsele dvs. catre uiteceVreau.ro, in listele lor de produse favorite. In continuare uiteceVreau.ro va grija ca produsele tale sa ajunga si “la urechile” prietenilor, membrilor familiei, colegilor de scoala sau colegilor de munca ai utilizatorilor magazinului tau online. Produsele tale vor fi amenintate cu vanzarea! [...]

    Pingback by uiteceVreau Blog » Blog Archive » Widget uiteceVreau.ro, special pentru magazinele online — December 12, 2007 @ 11:46 am

  3. Multumesc, Ionut, pentru optimismul cu care privesti noul meu proiect. Am si eu aceeasi incredere ca va deveni un instrument online de succes.

    Comment by Nelu Lazar — December 13, 2007 @ 8:39 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu