post Vizite directe si vizite totale conform SATI

August 21st, 2008

Insemnare despre: advertising,comunicare,generalitati,internet,marketing — clickio @ 11:50 am

M-au intrebat mai multe persoane care e diferenta intre vizitele directe si vizitele totale din articolul anterior, asa ca incerc sa explic:

Incepand cu luna iulie 2008, SATI publica, pe langa audienta totala a tuturor domeniilor monitorizate cu acelasi cod de monitorizare/sub acelasi nume de site, si  audienta unica a fiecarui serviciu extern(cu domeniu propriu) pe care il integreaza fiecare din site-urile monitorizate. Atentie, totalul nu e  suma aritmetica a traficului pe fiecare serviciu in parte, ci audienta unica a intregului produs media.

Sa luam de exemplu Neogen:

Audienta totala a produsului media Neogen este 1.329.076 clienti unici pe luna. Insa audienta directa a portalului de socializare Neogen este de doar 639.426 clienti unici pe luna, adica 48% din total.

Citeste pe BlogAgency.ro: Primul advertorial adevarat/clasic pe un blog

1 Comment »

  1. [...] Stiu ca am zis ca o las pe maine, insa nu ma pot abtine: Am facut o comparatie intre traficul direct al fiecaruia din portalurile monitorizate de SATI si a rezultat ca desi topul portalurilor ramane neschimbat fata de tabelul din luna iunie, daca luam in calcul doar vizitele directe pe adresa numeportal.ro si nu serviciile conexe integrate, topul e oarecum altfel. (gasiti aici o explicatie despre trafic direct vs trafic total conform SATI) [...]

    Pingback by Topul portalurilor din SATI dupa vizite directe - ROL pe primul loc | Ionut Oprea — August 21, 2008 @ 11:51 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu