post Sinceritate in trustul Intact :)

October 21st, 2008

Insemnare despre: internet — clickio @ 8:28 am

Gusti Roman,¬† manager in cadrul Convergent Media/Gsp.ro isi exprima parerea pe blogul personal: “De doua zile este online noul www.jurnalul.ro. La prima vedere mi se pare un site facut pe genunchi”. Si altii par sa fie de acord: Google Blogsearch

Gasim pe jurnalul.ro si declaratia de intentie a noului site: “Cu o luna in urma ziarul nostru si-a schimbat grafica, intervenind, din nou, cu un concept inovator in tiparul romanesc. S-a nascut astfel o necesara¬† recalibrare si a expresiei sale online: jurnalul.ro.

Va oferim o noua fata a site-ulului nostru. E o varianta de test pe care o vom cantari impreuna functional si estetic. E un proces in plina dezvoltare si va invitam sa criticati, sugerati si propuneti ideile voastre. Chiar ne place munca!”

Sunt curios, daca la o luna dupa ce au schimbat grafica, au schimbat-o din nou, se mai poate spune despre prima ca era un “concept inovator in tiparul romanesc”? Care e inovatia? Layout-ul care tine o luna de zile ?:)

E ciudat ca tocmai la o institutie media, pilon al comunicarii, mai gasim astfel de exprimari de lemn.

2 Comments »

 1. “in tiparul romanesc” :) acum o luna s-a schimbat grafica variantei tiparite din ce inteleg eu :)

  Comment by Radu — October 21, 2008 @ 6:31 pm

 2. O opinie.

  Bannerul 728×90 aruncat sus, mot peste site, arata o lipsa de “intuitie” (n-am vrut sa spun “respect”) fata de cei care vor finanta siteul, anume advertiserii. Acestia vor plati o pozitie “top” care este chiar prea top, cu rezultate catre zero, vizibile in rapoasrtele cu rata de click de 0,0x% CTR.

  Si btw de IAB Romania, cred ca pe langa setul de standarde ar trebui sa le furnizati membrilor si un set de recomandari (optionale – daca nu se intelege cuvantul recomandari) de genul unde ar trebui postat un spatiu de banner pentru a securiza la modul minimal investitia clientilor de publicitate online.

  Au fost doua opinii. Sry.

  Comment by Ciprian Stavar — October 22, 2008 @ 4:09 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu