post Saptamana lansarilor

November 20th, 2008

Insemnare despre: Uncategorized — clickio @ 10:44 am

Ieri a fost o explozie de lansari in industria de online de la noi, si a plouat si cu alte noutati. Sa vedem un rezumat:

- Realitatea Catavencu a lansat o regie proprie de vanzari pentru publicitatea online – F5 X-Media.

- HTTPool a lansat o retea de performanta(publicitate cu plata in regim CPC din cate am inteles). Promit detalii in zilele urmatoare, ca tot am tot vorbit cu Laurentiu si Bianca de o vizita pe la sediul lor.

- Wall-Street i-a luat-o inainte lui Vivi si a creat un instrument de sortare si comparare a tuturor site-urilor monitorizate de SATI. Bravo, asta e un excelent exemplu de new media: informatie interactiva. Si, in plus, permite link-uri unice pt comparatii, ca sa le poti trimite mai departe, si embedding, asa ca vom vedea din ce in ce mai multe statistici si comparatii SATI pe bloguri:)

- Clement Nicolaescu.com :) este noul director de marketing si PR la ARBO Interactive, in locul
Aurorei Enghis, care este noul mobile advertising manager al ARBOmobile , divizie care isi propune sa sustina vanzarea de publicitate pe site-uri mobile.

- Si bineinteles, daca ati ratat cumva stirea de ieri, Blog Agency si-a diversificat anul acesta portofoliul de servicii, proces incheiat cu schimbarea identitatii in STANDOUT, agentie de marketing online “best service”.

- Hotnews a gazduit ieri o discutie liveĀ  de doua ore cu Orlando Nicoara, GM MPI, despre multe subiecte legate de publicitatea pe internet. Pretextul a fost criza, si modul in care ar putea afecta publicitatea si online-ul, dar s-a discutat despre foarte multe subiecte, despre plecarea de la netBridge pana la cat castiga bloggerii :)

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu