post Doua imobiliare: se vinde chiar o casa pe zi, imi iau si eu casa, si bem diseara

December 3rd, 2008

Insemnare despre: advertising,internet,marketing — clickio @ 1:43 pm

N-am mai scris de mult timp pe blogu-mi, in mare pentru ca a fost mult de munca la noi in agentie, insa si pentru ca am avut si lucruri personale de rezolvat, si inca mai am. Nu cred ca mai ajung azi nici la Netcamp, desi mi-am luat bilet.

Insa de saptamana viitoare promit sa revin, si sa reiau si lucrul la proiectul istoriainternetului.ro, pe care il pusesem putin pe raft, din aceleasi motive.

Am si articole salvate despre campania electorala, pe care am preferat sa le public dupa, ca sa nu aiba nimeni impresia ca au vreo tinta sau vreo intentie ascunsa.

Dar, pana atunci, va servesc doua stiri fierbinti, apropo de criza asta despre care vorbeste toata lumea(dar despre care va puteti echilibra perspectiva aici si aici):

1. MagazinulDeCase.ro, unul din clientii STANDOUT, va anunta azi ca au mai vandut inca 4 apartamente noi, finalizate, in complexul Rose Garden, prin programul “o casa pe zi”. totalul a ajuns la 7 apartamente vandute, in  7 zile, asa ca promisiunea “o casa pe zi” ramane in picioare. Au ramas 23 de apartamente disponibile pana la sfarsitul anului si probabil numarul lor va trebui suplimentat pana atunci, cel putin pe unele segmente de pret. Detalii suplimentare in curand, pe blogul oficial ocasapezi.ro

2.  Imi iau casa. Azi. Sper sa semnez azi toate actele si sa fie totul in regula (Doamne ajuta!), si va dau detalii despre asta in curand, cine stie, poate imi fac un blog despre tot procesul de amenajare:). Previn deja prima intrebare, nu, nu e un apartament in complexul Rose Garden, ci e un alt apartament nou, finalizat, gasit, evident, pe MagazinulDeCase.ro (asta e anuntul)

Asa ca diseara, ca tot au venit bloggerii la netcamp si s-au cazat la Hello Hotels, s-ar putea sa sarbatorim pe undeva. Daca semnez azi, fac cinste:)

4 Comments »

 1. Frumusel apartamentul…sa ai (sau sa aveti) noroc de el, sa vada multi copii la fel de talentati ca si tatal lor.

  Comment by Simple — December 3, 2008 @ 2:11 pm

 2. P.S. Cu banii aia, pe aici iti poti face 3 case (nu apartamente), cu putin noroc cu teren cu tot :)

  Comment by Simple — December 3, 2008 @ 2:13 pm

 3. Merci, merci, ma flatezi.

  Si eu am vandut un apartament in Iasi cu putin peste jumatate din banii aia. Asta e, in provincie sunt alte preturi.

  Comment by clickio — December 3, 2008 @ 2:38 pm

 4. sa fie intr-un ceas bun atunci :)

  Comment by Ahilosu — December 3, 2008 @ 7:20 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu