post Nici pisica nu se poate abtine de la click pe banner-ul ebu:))

January 20th, 2009

Insemnare despre: advertising,amuzante,blogvertising,divertisment,internet — clickio @ 10:30 am

Am inceput de cateva zile o noua campanie pe bloguri pentru magazinul online Ebu.ro, lansat aproape de sfarsitul anului trecut. Bannerul acestei campanii, gandit de noi la STANDOUT (ii multumim lui Cristi Serb pentru executie!), are o rata de click mai mare decat dublul altor campanii pentru care am gestionat doar zona de media.

Azi am gasit si explicatia, si multumita lui Piticu, va putem prezenta azi live o demonstratie despre eficacitatea acestui banner.

PS: (Bubu nu are nici o relatie comerciala cu STANDOUTsau ebu.ro si sper ca nu a fost dezamagit ca laptopul nu are touch-screen si ca nu poate ajunge astfel pe site-ul magazinului de comert electronic )

PS2: Am descoperit filmuletul in dimineata asta, noi nu ne-am gandit sa testam bannerele decat pe oameni :) .

PS3: Testam, pe oameni, mai multe versiuni de banner inainte de a porni o campanie, gratuit. Numai pentru clientii STANDOUT!!!

Update: In doar cateva ore(a fost introdus aseara tarziu si noaptea n-a avut cine sa-l vada) clipul cu pisica a facut peste 1000 de vizualizari in total(incluzand si embed-urile) pe Trilulilu.ro si pe blogurile care l-au preluat.

Viral ! Bubu si blogul lui zoso
Vezi mai multe video din Divertisment ยป

6 Comments »

 1. Clipul cu Despot “3 in plm” a avut 200k views in 3 ore! L-am vazut odata cand avea 500, si peste 3 ore cand avea 200k+. Mai e de tras pana la “viral” :) .

  Comment by Ncu — January 20, 2009 @ 6:14 pm

 2. Ncu, nici nu ma gandeam sa le compar pe cele doua. In plus, ai vazut cuvantul “viral” in articolul meu? Da, clipul cu Despot a avut multe ingrediente care l-au facut “viral”: a avut o vedeta cunoscuta,a folosit si ingredientul-minune, plm, a fost si socant si relativ amuzant, si a fost promovat de media traditionala. Insa nu intentionam sa fac un “viral” cu filmuletul de fata, ci sa circul prin online clipul asta in care “joaca” un banner realizat de noi.

  Comment by clickio — January 20, 2009 @ 7:15 pm

 3. Acum are deja 2500 de vizualizari.

  Comment by clickio — January 20, 2009 @ 7:21 pm

 4. Intre noi fiind vorba, ebu.ro e cam prost organizat, si greoi de navigat. Subcategoriile pe care le alegi din stanga (si pt care tre sa derulezi) si refreshul la intreaga pagina sunt naspa. Si ar mai fi.

  Comment by zeltera — January 21, 2009 @ 3:29 pm

 5. Zeltera, cred ca e mai important ca se lucreaza permanent la el, si ca s-au lansat solicitand feedback-ul utilizatorilor. Inclusiv comentariul tau a ajuns in fata ochilor cuiva care l-a analizat in cautarea unei imbunatatiri posibile pentru site.

  PS: filmuletul cu bubu si ebu a ajuns la 10.000 de vizualizari in total.

  Comment by clickio — January 24, 2009 @ 7:30 pm

 6. Am vazut clipul, interesant, cat despre Despot si “3 in plm” , genial clipul, i-a zis-o pe fata.

  Comment by Jocuri Noi — April 14, 2009 @ 11:44 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu