post Parerea ta despre ANC incepe sa conteze!

January 23rd, 2009

Insemnare despre: comunicare,internet,romania perfectibila,telecom — clickio @ 4:41 pm

In urma articolelor pe care le tot scriu despre ce se intampla pe internet, si din cand in cand si in telecomul romanesc, ANC(Autoritatea Nationala pentru Telecomunicatii, fosta ANRC(TI)) mi-a trimis un chestionar pentru evaluarea perceptiei mele asupra activitatii lor si asupra relatiei acestei institutii cu mine in ultimele 3 luni. Mi se pare o initiativa excelenta, aduce putin, ca idee, cu ce vedem acum la Whitehouse.gov. Nu e revolutionara, dar e un pas in directia cea buna (care va avea efect maxim doar daca va fi urmat de alti pasi in aceeasi directie.)

Si asta nu e tot. Daca dintre voi, cei interesati de industria romaneasca de internet, mai sunt unii care doresc sa isi exprime parerea fata de ANC, dati-mi un email folosind adresa din dreapta si va trimit catre persoana care se ocupa cu derularea acestui sondaj.

4 Comments »

 1. ANC-ul e exemplul de institutie publica ce, daca ar da si mai multe prerogative fetelor din departamentul de PR, ar fi mai castigata.
  Banuiesc ca din zona asta a venit chestionarul

  Comment by bogdan pencea — January 23, 2009 @ 7:03 pm

 2. ba, ti-a trimis agentia angajata de ANC pentru treaba asta. Care te cunoaste, deci, ia sa ghicesti tu despre ce agentie e vorba si a cui e?

  Comment by Valix — January 23, 2009 @ 9:39 pm

 3. Salut, Bogdan si Vali. Sunt de acord cu Bogdan ca departamentul de PR de la ANC face treaba foarte buna. Si nu e singurul, am mai avut discutii interesante si cu alte departamente ANC.

  Vali, da, a ajuns la mine printr-un prieten al unui prieten, insa de ce ar conta asta? Eu le-am propus sa imi permita sa anunt initiativa, pentru a participa si altii care ar fi interesati sa isi exprime parerea.

  Voi l-ati completat deja?:)

  Comment by clickio — January 24, 2009 @ 7:15 pm

 4. Nu mi-as chiar tine respiratia pentru pasii ceilalti, dar in fine.

  Comment by Mircea Popescu — January 25, 2009 @ 1:29 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu