post Premiera pentru blogurile romanesti: studiul de audienta STANDOUT

January 28th, 2009

Insemnare despre: blogvertising,business,comunicare,internet,marketing,social media — clickio @ 2:39 pm

Desi de ieri am inceput implementarea studiului pe blogurile cu care lucram, astazi l-am anuntat oficial: primul studiu de audienta pentru blogurile romanesti, care isi propune sa furnizeze in premiera informatii demografice si comportamentale despre cititorii celor mai vizitate bloguri romanesti. Comunicatul de presa e aici, pe site-ul STANDOUT.

Initial l-am pregatit pentru 40 de bloguri, adica pentru lista blogurilor pe care le folosim cel mai frecvent in campanii, insa il vom extinde si la unele bloguri tematice, si la alte cateva bloguri mai mici.

Daca vreti sa il completati, trebuie doar sa intrati pe blogurile preferate si sa dati click pe unul din bannerele care va invita sa participati la studiu.

Vom prezenta rezultatele in luna martie. Si le vom folosi pe tot parcursul anului, pentru ca pe langa profilul general al cititorului de blog, si profilul cititorilor fiecarui blog in parte, vom avea posibilitatea sa efectuam filtrari simple si incrucisate in functie de toate criteriile analizate, si in felul asta campaniile pe bloguri vor putea fi planificate profesionist.

Tin sa le multumesc pentru suportul acordat colegilor din agentiile de publicitate cu care lucram, precum si bloggerilor care au creat de la zero acest canal de comunicare online. Sa avem un an excelent!

6 Comments »

 1. Prima dată l-am văzut pe mai multe bloguri şi am decis să particip la el. Am completat primele 2 pagini, însă am ieşit, deoarece mi se părea cam obositoare axa de culori, dar, pentru că ai scris tu, mă duc acum din nou şi îl completez pe tot.

  Comment by Dany — January 28, 2009 @ 6:27 pm

 2. Excelent sa fie.

  Comment by Mircea Popescu — January 29, 2009 @ 3:22 pm

 3. Felicitationes si spor! Sunt curios sa vad rezultatele, un blogger destept poate folosi datele astea in mai multe scopuri constructive.
  Apropos, va fi disponibil “la vedere”?

  Comment by Cabral — January 30, 2009 @ 12:03 pm

 4. Multumim. O sa furnizam bloggerilor si agentiilor de publicitate rapoarte generale si pe fiecare blog in parte, insa impreuna cu bloggerii vom stabili ce informatii facem publice.

  Ti-am dat si tie un email pe tema asta, cand ai timp.

  Comment by clickio — January 30, 2009 @ 12:41 pm

 5. un pas mic pentru om, unul mare pentru blogosferă

  Comment by stelian muscalu — January 30, 2009 @ 2:45 pm

 6. Felicitări Ionuţ şi la mai multe!

  Comment by Ciprian Gavriliu — February 2, 2009 @ 1:45 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu