post Noutati in marketing si comunicare online

March 31st, 2009

Insemnare despre: blogging,internet — clickio @ 9:01 am

1. Puteti citi un articol bun despre email marketing in Romania, pe startups.ro, care atinge multe aspecte importante, legate si de etica, si de performanta activitatilor de marketing pe acest canal. Tot pe startups.ro urmeaza si un articol despre blogurile de companie.

2.ArboInteractive a lansat o retea de performance, ARBO performance, adica, din ce discutam mai demult cu Calin, o retea care agrega spatii reziduale pentru a le folosi in campanii de direct marketing (cu plata per click, din ce spune anuntul, dar Calin Rotarus tin minte ca zicea ca pentru business-urile pe care le inteleg sunt dispusi sa adopte si alte metode de plata, probabil pe diferite tipuri de actiuni, asadar CPX). Tot Arbo si-a relansat si site-ul, dar aici nimic inca despre performance. Asteptam detalii, da Clement?:)

3.Pe blogul STANDOUT discutam zilele astea despre faptul ca “BLOGURILE NU SUNT SITE-URI!” pe marginea prezentarii de saptamana trecuta de la PR Forum 2009.

4. Pe aceeasi tema, Realitatea-Catavencu pregateste o noua editie RoNewMedia pe 26 mai, detalii aici: www.ronewmedia.ro. Si suntem invitati la discutia, de aceasta data, offline, despre “Diferenta dintre un blogger si un jurnalist.:)

1 Comment »

  1. S-a notat Ionut.

    Ai dreptate … se lucreaza …

    Multam de sugestie … :)

    Comment by ClementN — March 31, 2009 @ 6:33 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu