post Angajam un online marketing executive la STANDOUT

April 16th, 2009

Insemnare despre: blogging,internet,joburi — clickio @ 11:23 am

Hai sa vedem ce functioneaza mai bine, blogul personal, serviciul Microjobs.ro sau clasicul BestJobs, in gasirea unei persoane deosebite, nu un simplu asistent de marketing ci un “angajat ideal” (pe care l-am descris aici) pasionat de bloguri si de modul in care publicitatea poate folosi intr-un mod cat mai politicos, interesant si placut, acest mediu.
La STANDOUT derulam in fiecare zi campanii neconventionale de publicitate pe internet, in special pe bloguri si pe alte social media.

Rolul tau va fi de a asista in coordonarea acestor campanii, de a face propuneri creative pentru acestea, de a urmari desfasurarea lor si a le maximiza rezultatele, si in final de a construi rapoarte care sa le puna in valoare.

Si singurul loc in care poti face asta, daca e ceea ce vrei sa faci in urmatorii ani, e la singura agentie de publicitate online din Romania dedicata publicitatii prin bloguri.

Cerinte – pentru a face toate cele de mai sus, trebuie sa indeplinesti mai multe conditii simultan:

 • sa ai bazele unor cunostinte de marketing, sa intelegi in mare mecanismele acestui domeniu, in special aplicarea lui pe internet, si sa doresti permanent sa inveti tot mai mult
 • sa fii cat mai familiar cu blogurile romanesti cele mai citite/cunoscute, si sa iti placa sa le citesti si sa interactionezi cu ele.
 • sa iti placa sa citesti si sa scrii, si sa o poti face organizat. Nu va fi suficient va trebui sa scrii bine in general, trebuie si sa stii sa iti adaptezi stilul pentru diferite contexte si cerinte.
 • sa vrei sa inveti, am mai zis asta, dar e foarte important, si chiar o sa iti oferim ocazia sa inveti foarte multe.

Anuntul de pe BestJobs e aici, pentru toti cei interesati.

Pe Microjobs.ro inca n-a aparut. Nu e automat? UPDATE: N-a aparut pt ca trebuia sa il adresez catre @microjobsro imi sopteste Manafu. Asa ca recunosc, e primul serviciu din cele trei care ma suna pentru customer care:)

Provocare: vreti sa vedem impreuna ce functioneaza cel mai bine? Sustineti ceea ce credeti ca functioneaza, acest articol cu un link, tweet-ul original cu un ReTweet, sau anuntul de pe BestJobs.

P

5 Comments »

 1. cred ca e un procent egal, însa pe tweeter ai posibilitatea sa cunoști mai bine omul care a răspuns la cerere, on-lineul este un instrument foarte puternic prin care poți cunoaște destul de ușor personalitatea unui (micro)blogger .

  Comment by zangaman — April 16, 2009 @ 11:43 am

 2. Sondaj? Eu tin cu ursu’ :)

  Cei mai multi catindati vor veni de pe site-urile de recrutare. In cazul meu, bestjobs.ro. Dar intr-adevar, desi vor fi mai numerosi, nu inseamna ca se incadreaza la fel de bine profilului dorit ca cei care au ajuns aici direct, ca niste blogosferomaniaci care se respecta. Decat printr-o intamplare intamplatoare.

  Comment by PinkFluffyDinosaur — April 17, 2009 @ 5:37 pm

 3. zangaman, cred ca mai bine cunosti un om citindu-i blogul decat contul de twitter.

  PinkFlufflyDinosaur (ce nume simpatic!):Da, ai dreptate, teoretic ar trebui sa fie o lupta intre cantitate si calitate. O sa vedem insa impreuna rezultatele, am sa ma uit de Paste pe tot ce am primit, si o sa fac o analiza pe blog saptamana viitoare.

  Comment by clickio — April 17, 2009 @ 6:43 pm

 4. blogul meu ce ti-ar spune despre mine?

  Comment by zangaman — April 20, 2009 @ 10:10 pm

 5. Pronosticul meu: 1. iti vor veni mai multe candidaturi pe site-urile de recrutare clasice. 2. mai putine candidaturi pe twitter, dar mai adecvate anuntului tau (dat fiind domeniul)
  Acum daca faci testul cu un alt post (de exemplu : secretara), e clar rezultatul, nu?

  Comment by Amy — April 22, 2009 @ 9:50 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu