post Campanie LG pe bloguri

May 15th, 2009

Insemnare despre: blogvertising — clickio @ 7:43 am

LG  a lansat aseara in cadrul unei petreceri cu bloggeri si jurnalisti in Loggia, o campanie pe bloguri cu multe ingrediente care ii pot asigura succesul.

Bloggerii direct implicati in campanie sunt de aceasta data  Mihai Dobrovolschi, Victor Kapra, Cristian Manafu, si Bobby Voicu, patru personalitati cu blog care s-au remarcat public prin activitatea profesionala, ceea ce va diversifica si va amplifica publicul-tinta al campaniei. Vom vedea in urmatoarele doua saptamani cum va reusi fiecare din ei sa isi implice comunitatea si sa creasca participarea utilizatorilor la aceasta campanie LG.

Pentru o flexibilitate mai mare a concursului ca mecanism principal de campanie, cei patru au primit la randul lor brieful unui concurs pe care sa-l organizeze singuri pentru membrii comunitatii blogurilor lor.Astfel, Dob.ro isi invita cititorii sa trimita poze cu ei si prietenii uitandu-se la televizor, VictorKapra.ro ii invita sa trimita poze expresive, care spun o poveste, Manafu.ro ii invita sa isi creeze si sa isi promoveze profilul pe o retea sociala, care deocamdata e secreta, urmand sa fie premiate profilele cele mai promovate, iar BobbyVoicu.ro le pregateste o “milliondollarhomepage” pe care participantii vor putea “cumpara” spatii cu link-uri catre concurs.

Campania LG are si o pagina care va agrega tot continutul generat, concursLG.ro, si este organizata de Kinecto.

1 Comment »

  1. [...] cred de cuvinta, de unde si entuziasmul creat. Reactii pozitive fata de concurs au avut si Buddha, Clickio, Denisuca, Alter Ego.  Lista reactiilor e disponibila [...]

    Pingback by PR-ul: subiectul saptamanii in blogosfera | FocusBlog — May 17, 2009 @ 8:14 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu