post ArboInteractive lanseaza vehicule publicitare video – si “cum distruge internetul televiziunea”

June 29th, 2009

Insemnare despre: advertising,publicitate online — clickio @ 9:57 am

Ca raspuns la eterna intrebare a clientului obsedat de TV “unde putem pune spotul nostru pe internet”, ArboInteractive a lansat joi seara cateva vehicule de publicitate video integrata cu actualele canale media online oferite de una din cele mai importate regii de publicitate online din Romania, pe care le puteti descoperi acum aici.

1. Asadar, clasicul interstitial poate deveni acum si v-stitial, sau videostitial, iar flash-ul folosit pana acum poate fi chiar un clip video. Videostitialul poate avea si un skin peste restul paginii in care este plasat,  ceea ce Arbointeractive considera vehicul separat.

2. Videostitialul expandabil - playerul video porneste intr-un banner normal sau intr-un overlayer de dimensiuni mici, si la actiunea utilizatorului (mouseover prelungit, cateva secunde bune, subliniate si de o numaratoare inversa 3,2,1) acesta se extinde pana la acoperirea intregului ecran pentru derularea clipului intr-o fereastra de videostitial.

3. Video-bubble. O combinatie intre cuvintele subliniate si video. La mouseover pe cuvantul subliniat, apare deasupra lui o caseta cu videostitialul.

Cea de-a 4-a optiune e skin-ul, care probabil poate fi folosit si la 2, la videostitialul expandabil, si e mai degraba o extra-optiune pentru 1.

Sper sa fie folosite si la campanii mai interesante, nu doar pentru amplasarea online a clipurilor TV. Pentru ca doar asa vom reusi sa concuram cu televiziunea, si nu va mai trebui sa spargem televizoare din frustrare :) )

Pana atunci, va las cu clipul care ramane dovada pentru moda asta pe care am lansat-o, spartul televizoarelor la evenimentele legate de publicitatea video:)

A, sa nu uit, bine ca mi-a adus aminte Florinel Chis, care sparge televizoare alaturi de mine si Doru in clip:

“V2Media se pozitioneaza ca o retea de online advertising, cu tot ceea ce presupune acesta: de la creatie, productie, livrare, masurare si optimizare a rezultatelor.

1 Comment »

  1. [...] Evenimentul a fost sarbatorit cu mare fast intr-unul din localurile din Bucuresti, invitatii spargand chiar si un televizor cu un baros pentru a demonstra cum distruge internetul televiziunea. [...]

    Pingback by Calin Rotarus se asteapta la cresteri mari pe segmentele de publicitate video | re:Fresh — July 23, 2009 @ 2:52 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu