post Primul top al adevaratelor virale romanesti

June 26th, 2009

Insemnare despre: advertising,business,comunicare — clickio @ 12:32 pm

Ce inseamna viral? Care e potentialul? Care sunt cele mai virale clipuri romanesti? Care sunt caracteristicile lor? Ce indicatori putem aplica viralitatii?

Incepem sa raspundem acestor intrebari cu un prim top al adevaratelor virale romanesti, realizat de STANDOUT in iunie 2009, in urma unei analize a cateva sute de clipuri printre cele mai populare clipuri romanesti de pe Youtube.com, analiza care sper sa se continue cu multe editii si cu analiza multor clipuri virale, impreuna cu alte analize si studii de caz ale canalelor de social media folosite in Romania.

Pentru inceput, am pus online datele culese pana acum, impreuna  cu o serie de comentarii la fiecare din cele 20 de clipuri video incluse in top, si va cerem sprijinul pentru a-l completa, daca e nevoie. Primim orice sugestii si completari in comentariile de pe blogul STANDOUT.

1 Comment »

  1. [...] vrea sa recapituleze subiectele atinse ulterior, poate incepe cu Primul top al adevaratelor virale romanesti si poate continua cu alte articole pe care le-am scris pe tema asta.Viralitatea se poate produce si [...]

    Pingback by Despre virale, in 2010 | Ionut Oprea — November 25, 2010 @ 9:26 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu