post Cuculand – lansare cu buzz si lista celor 19

September 21st, 2009

Insemnare despre: advertising,social media — clickio @ 9:54 am

Probabil daca folositi Twitter, ati participat la Webstock, ati urmarit transmisiunea Webstock, sau ii cititi pe eCostin sau Manafu, in orice combinatie din cel de mai sus,ati aflat deja de Cuculand, un nou brand de ice-tea, lansat la apa saptamana trecuta, si care a inceput comunicarea cu si prin cei mai activi utilizatori de internet, pe care i-a gasit pe Twitter si la Webstock.

Pe langa asta, au avut si o actiune de “blogger outreach”, sau mai exact “KOL outreach” prin care au trimis catre 19 persoane din online-ul romanesc cate un pachet personalizat, cu o interesanta declaratie de intentie: “Vom comunica preponderent online si numai pe site-uri pe care ne plac”.

“Da, vom incerca sa investim si in canalele clasice de promovare, dar ne vm concentra pe online, pentru ca aici e viitorul si aici sunt oamenii pe care dorim sa-i incantam si sa-i tinem aproape.”

Hai sa vedem cine au fost ceilalti 18, ca pana acum am descoperit numai 3 dintre ei. Ii rog pe cei din echipele Brandient si Cuculand sa nu strice surpriza, sa ii gasim singuri:)

Cei descoperiti pana acum:

1. sus-semnatul, Ionut Oprea, manager la STANDOUT si blogger la www.clickio.ro, site-ul asta pe care il  cititi acum.
2. Piticu aka Cristi Dorombach, project manager la Realitatea-Catavencu si blogger la www.piticu.ro
3. Constantin Cocioaba, project manager IBU Protv, blogger la ecostin.com si owner re:fresh.ro (Cuculand!)
4. Cristina Chipurici, manager la Monden.info, si blogger la pyuric.voce.ro

5-19….?

4 Comments »

 1. şi practic, ce-i de făcut? să-i ghicim pe cei 19?

  Comment by A.Faith — September 21, 2009 @ 1:49 pm

 2. Da, poti incerca, chiar te rog, eu ma astept sa apara si ei pe aici si sa-si dezvaluie identitatea, cam in vreo 2 saptamani ar trebui sa-i gasesc pe toti.

  Cred ca e un joc simpatic, sa descoperim lista celor 19 oameni din online la care s-au gandit Cuculand si Brandient. Te bagi?

  Comment by clickio — September 22, 2009 @ 7:04 am

 3. yup. n-o să m-apuc să le fac backgroundul fiecăruia, dar dau nume/adrese de bloguri:

  manafu, lamaia, tu :) ), oradeanul, dece, doru panaitescu, nihasa, arhi, dono, cabral, buddha, victor kapra, miruna siblondelegandesc, fulgerica, huidu, ecostin, sorin rusi, adrian soare, mihai dragan, adrian ciubotaru, etherfast, florin grozea. cam atât. mai propun :D ?

  Comment by A.Faith — September 22, 2009 @ 2:27 pm

 4. :) ) Tare. Am sa-i invit pe cei care-i stiu sa vina sa confirme, costin era deja in lista, cred ca unii din ei care sunt cunoscuti doar ca bloggeri n-au fost in lista. Dar o sa aflam, zilele astea :)

  Comment by clickio — September 23, 2009 @ 7:03 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu