post Sa ajutam online-ul si offline-ul sa-si echilibreze stilul de viata :)

September 29th, 2009

Insemnare despre: biciclism urban,romania perfectibila,social media — clickio @ 7:36 am

Imi plac campaniile care sustin un stil de viata sanatos, cred ca e una din cele mai importante cauze pentru care poti lupta. Sigur, si responsabilitatea personala e o cauza provocatoare, si cresterea industriei de internet, insa cred ca la nivel social in primul rand e important sa pastram un echilibru, si fizic, si psihic. Si de aceea va provoc pe toti cei care ma cititi  sa sustinem orice campanie care ajuta la asta. Se aude acolo in spate, la birouri?

Ma bucura faptul ca anul asta am derulat si pe bloguri cateva campanii care isi propun acelasi lucru, si mai urmeaza inca una, care sper sa se bucure cel putin de aceeasi sustinere si din partea voastra(stay tuned:D ).

Si la fel de mult ma bucura invitatia de a participa la campania putindinfiecare.ro, un proiect IAA(International Advertising Association) si CNA, sustinut de multe companii de top din industria alimentara si nu numai: Agrana România, Coca-Cola România, Hochland România, Kraft Foods România, Mars România, Nestle România, Unilever South Central Europe.

Campania putindinfiecare.ro sustine echilibrul, atat in alimentatie, cat si in balanta dintre ce mananci si cat exercitiu fizic faci, what goes in and what comes out, cum zic americanii, care, atunci cand e prea inclinata inspre alimentatie, si inspre cea nesanatoasa, mai ales, e principala cauza a obezitatii si a problemelor care vin odata cu asta.

Si cea mai mare problema o avem noi, cei care stam de dimineata pana seara la birou,nu reusim intotdeauna sa mancam la ore regulate, si din cauza lucrului pe care-l mai luam si acasa nu prea mai avem timp de exercitiu fizic. Problema pe care eu incerc sa o rezolv cu mersul pe bicicleta, atunci cand nu e asa frig cum s-a lasat acum, si stiu ca si altii mai incearca metode similare, bicicleta, tenis, sala de sport.

Ei, cum ar fi sa facem din asta un obicei al intregii industrii?  Bicicleta, ca mijloc de transport oficial al industriei de online? Tenisul, ca sport oficial, ca si catalizator oficial pentru intalniri de business? Negocieri in sala, la fiare?:) Poate in 2010 reusim asta, ca acum a venit deja toamna.

Pana atunci, insa putem sa ne antrenam pentru asta printr-o campanie de popularizare a unui stil de viata echilibrat.Inscrieti-va in echipa BICICLISTII sau cititi despre ce este vorba in articolul dedicat:

Biciclisti din tot online-ul, hai sa castigam Ziua Miscarii!

.

2 Comments »

  1. [...] Campania putindinfiecare.ro va continua cu Ziua Miscarii. [...]

    Pingback by Biciclisti din tot online-ul, hai sa castigam Ziua Miscarii! | Ionut Oprea — September 29, 2009 @ 7:37 am

  2. [...] Campania putindinfiecare.ro va continua cu Ziua Miscarii(daca vreti sa aflati mai multe despre campanie, cititi si Sa ajutam online-ul si offline-ul sa-si echilibreze stilul de viata ) [...]

    Pingback by via @clickio – Biciclisti din tot online-ul, hai sa castigam Ziua Miscarii! | Aventuri pe bicicleta | Vlad.Dulea.com — September 29, 2009 @ 9:58 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu