post Un concurs la final, altele doua la orizont

September 30th, 2009

Insemnare despre: biciclism urban,divertisment,romania perfectibila — clickio @ 7:23 am

Dupa cum probabil stiti, pentru ca ai mei colegi de juriu deja au anuntat asta, concursul de feedback constructiv organizat de imobiliare.ro cu ocazia lansarii noului website s-a incheiat, iar castigatorul cred ca si-a primit premiul pana acum.

Castigatorul e Virgil Adumitroae, blogger din Iasi, care scrie pe Acsel.ro.(Virgile, daca citesti asta, asteptam primele poze cu Nikonul, ca sa fie lumea convinsa ca a ajuns la tine:).

Gasiti lista completa a nominalizatilor pe  blogul imobiliare.ro. De notat ca ocupantul locului doi pe podium, Olivian Breda, s-a angajat la un site concurent  in urma articolului scris pentru acest concurs, care trebuie sa recunosc, a fost cel mai detaliat:) Uite, deci, ca merita sa ai blog si sa participi la concursuri cu el:)

Si ca vorbim de concursuri, avem inca doua:

1. Castiga o bicicleta daca aduci cei mai multi biciclisti duminica, 4 octombrie, la Ziua Miscarii. Nu tragem la sorti, ci facem recensamant live, fiecare va spune cine l-a adus si numaram voturile. Insa toti trebuie sa se si inscrie in prealabil pe pagina echipei noastre, BICICLISTII.

Ca instrumente de promovare ai asa:

- urmatorul cod de widget pe care il poti insera la tine in blog, pentru a promova concursul si pentru a fi la curent cu  cati ne-am strans in total

“<!– start code ’si eu sustin trupa BICICLISTII’ –>

<script type=”text/javascript” src=”http://putindinfiecare.ro/widget_3.js“></script>

<!– end code ’si eu sustin trupa BICICLISTII’ –>

- un twibbon/avatar pentru twitter disponibil aici (daca va creati o versiune proprie, sa ma anuntati sa dau link)

- propriile taste pentru a chema biciclisti la Ziua Miscarii, pe twitter, facebook si alte canale de comunicare.

2. Dupa o zi de miscare, care trebuie sa devina memorabila pentru a ne aminti cat mai mult ca trebuie sa pastram un echilibru, se potriveste de minune o cura de ras. Si asta pentru ca urmeaza peste 10 zile festivalul de comedie de la Cluj.

Ocazie cu care organizatorii au pregatit un concurs pentru cele mai amuzante povestiri demne de un film de comedie. Oricine poate participa, cu blog sau fara, trimitand textul sau link-ul lui toar’su andrei at andreicrivat punct ro pe care deja il stiti din comedii ca “Bloggerii castiga TIFF 2009″, “Dezmat culinar la Irish&Music Pub”, sau “Daca e weekend, e airsoft”:)

Juriul care “se va rade” citind povestirile si care o va premia pe cea mai hazlie va fi format din bloggeri: Cetin Ametcea (Arhi), Laurențiu Balaban (Orădeanul), Sebastian Bârgău (Visurât), domnul de mai sus aka Andrei Crivat(andreicrivat.ro), Ionuț Oprea (Clickio) și Vali Petcu (Zoso). Vrem sa radem cat mai tare, asa ca dati drumul la povestiri!

A, si cea mai hazlie primeste, citez de pe blogul comedycluj: card ALL ACCES, care oferă pe toată durata festivalului – între 10 și 18 octombrie – liberă intrare la toate proiecțiile (inclusiv cele din competiție) precum și la toate party-urile din cadrul Festivalului”. Deci cine o sa rada la urma chiar ca o sa rada cel mai bine :) )

Asadar, miscare si ras. De astea chiar avem nevoie. Asa-i ca da?


2 Comments »

  1. Mersi de menţionare. :)

    Comment by Olivian BREDA — September 30, 2009 @ 7:26 am

  2. Super suntem 71 deja :)

    Comment by zapacita — September 30, 2009 @ 3:33 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu