post Informatii vitale pentru BICICLISTII participanti duminica, la Ziua Miscarii

October 3rd, 2009

Insemnare despre: biciclism urban,divertisment,romania perfectibila — clickio @ 1:34 pm

In primul rand, le multumesc celor aproape sau peste 110 BICICLISTI care mi s-au alaturat, si celor care se vor alatura in continuare celei mai mari trupe de oameni stranse pentru a sarbatori Ziua Miscarii. Am fost de la inceput echipa cea mai mare, cu cel mai mare numar de simpatizanti, si trebuie sa facem totul pentru a ramane cea mai tare echipa pana la final.

Dupa cum ati vazut daca ati aruncat un ochi pe geam, afara ploua, si unele servicii de previziuni meteo anunta ca si maine va ploua. Ceea ce va face lucrurile si mai interesante. Pentru ca e fun sa mergi pe bicicleta si cand ploua. Acum, e posibil ca din cauza vremii actiunea numita Ziua Miscarii sa nu se mai tina, ceea ce nu ne va opri totusi sa ne vedem acolo, chiar si pe bicicleta.

REVENITI DUPA ORA 18 PENTRU DETALII OFICIALE DESPRE EVENIMENTUL DE MAINE.

Insa daca va ploua in continuare, pana duminica si dupa, si vreti sa veniti cu bicicleta,  TREBUIE SA LUATI CATEVA MASURI SUPLIMENTARE DE SIGURANTA (cititi cu atentie articolul respectiv)

Eu voi veni cu o pelerina galbena, dupa care o sa ma puteti recunoaste, in cazul in care nu vor fi si altele la fel:)

Si acum sa recapitulam pentru ce facem asta: pentru ca vrem sa promovam mersul pe bicicleta ca un element al unui stil de viata echilibrat, eficient, modern, si responsabil. Pentru ca vrem sa comunicam cat mai multor oameni cat de importanta e miscarea intr-un stil de viata echilibrat de care altfel riscam sa ne indepartam foarte mult.

Si cred ca ploaia va maximiza atat impactul evenimentului, pentru ca toate televiziunile care vor veni sa filmeze vor raporta cu mai mult interes ca desi a plouat doua zile neintrerupt, un grup de voluntari au facut miscare in ploaie, sfidand naravurile vremii in incercarea de a sustine miscarea si stilul de viata echilibrat.

Asa ca va propun sa nu ne descurajam deloc, si sa mergem maine pe Bd Aviatorilor, care va fi in continuare blocat pentru noi, oricat de multi sau de putini vom fi. Eu sper insa sa fim prezenti in numar mare, si in procent mare fata de toti cei care s-au inscris.

DACA VA RAZGANDITI, NU E TOTUL PIERDUT. VOTATI ONLINE PENTRU CAUZA BICICLISTILOR, sa strangem cat mai multi fani ai celui mai mare grup de sustinatori ai Zilei Miscarii.

Votati aici.

2 Comments »

  1. Ce bine ca a ramas in picioare ziua miscarii:)
    Sper sa fac rost de pelerina pana maine:D

    Comment by zapacita — October 3, 2009 @ 4:57 pm

  2. Problema mare treaba cu pelerina…si mai ales cu bicla:)…Sper sa gasesc pe acolo ceva de inchiriat.

    Comment by sorin — October 3, 2009 @ 8:53 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu