post DailyBusiness se bate cu LinkedIn?

November 25th, 2009

Insemnare despre: internet — clickio @ 2:43 pm

In ultimii doi ani s-au lansat mai multe retele sociale de business locale, insa succesul lor a fost limitat. In continuare, daca vrei sa gasesti pe cineva, sunt sanse mult mai mari sa-l gasesti pe LinkedIn decat pe oricare din retelele locale. Si asta pentru ca numarul de membri pe care l-au strans cele din urma este foarte mic.

Dar ma uitam de dimineata pe sectiunea Key People de pe DailyBusiness.ro, unde vad ca sunt deja inscrisi cateva mii de persoane, marea lor majoritate chiar “key people”. Si ma gandeam ca poate sectiunea DB e prima “retea sociala de business” care se poate bate cu LinkedIn. Evident, inca nu are nici cifrele de membri, nici cele de audienta ale retelei internationale, insa e un prim inceput promitator.

9 Comments »

 1. dar cu octo.ro care e treaba?

  Comment by Stefan Murgeanu — November 25, 2009 @ 4:05 pm

 2. octo.ro cum e? mie se pare foarte agresiv

  Comment by 2tB — November 25, 2009 @ 4:52 pm

 3. da..am vazut ca repet . scuze

  Comment by 2tB — November 25, 2009 @ 4:53 pm

 4. Salut,

  Nu stiu cum e octo.ro, nu l-am incercat. Insa ma deranjeaza, la o prima vedere, exprimarea “octomani”. N-as vrea sa fiu un “octoman”:)

  Comment by clickio — November 25, 2009 @ 8:14 pm

 5. Smecheria cu keyPeople este ca nu are activitate. Profil avem multi acolo, activitate mai putin.

  Comment by Mircea Scarlatescu — November 26, 2009 @ 10:46 am

 6. @Mircea: e si asta un inceput, nu?

  Comment by clickio — November 30, 2009 @ 4:29 pm

 7. Mircea are perfecta dreptate, activitatea lipseste la DB. E mai mult un showing off decat un instrument de networking. LinkedIn e la mare distanta (explicabil de altfel) in ceea ce priveste continutul si interactiunea intre membri. Eu pe grupul CRMReview (care e foarte nisat) am cateva discutii destul de interesante si utile – zice lumea :) – dar sunt mai multe grupuri romanesti foarte active.
  Ar fi interesant de stiut insa ce dezvoltari vad cei de la DB pentru KeyPeople pentru ca daca exista o masa critica de utilizatori pasii urmatori sunt relativ simpli.

  Comment by Bazilide — December 1, 2009 @ 8:50 pm

 8. Da, cred ca le-ar fi util celor de la DB un ochi pe discutia asta, pentru ca asa cum zici si tu, pasii pe care ii mai au de parcurs sunt relativ simpli. Asta nu-i face neaparat si usor de parcurs, sau nu pentru oricine.

  Comment by clickio — December 2, 2009 @ 9:17 am

 9. Retelele sociale sunt un bun truc pentru a face rost de o baza de date cu potentiali clienti.

  Comment by Maria Andronic — December 10, 2009 @ 7:26 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu