post Comentarii memorabile de la (cativa din) tinerii de azi

February 22nd, 2010

Insemnare despre: romania perfectibila — clickio @ 11:36 am

Cateva comentarii care merita recitite de la articolul  Tinerii de azi si profesorii lor “varza”- vina celui interesat, care pana acum a strans 21 de comentarii in total  si nu mai e atat de usor de urmarit pt cei care-l vad abia acum.

Ma bucur  nespus ca exista astfel de pareri printre voi, e un prim semn ca putem schimba ceva.

Dianora(http://dj-dia.blogspot.com/):”eu fiind foarte interesată de ceea ce învăt am avut mereu parte de ajutor sau de sprijin dacă am avut nevoie şi dacă l-am cerut”

si

“mă enervează la culme mulţi din colegii mei care în loc să se agite, stau şi freacă menta. Sunt genul de oameni veniţi până la facultate în plimbare.”

Dana M: “Noi ar trebui sa incepem sa invatam, sa incetam sa mai copiem, sa muncim acasa, ei ar trebui sa inceapa sa predea cu pasiune, sa se gandeasca ce avem noi nevoie sa auzim ca sa ii patrundem cursul, sa dea subiecte muncite acasa, nu titluri.”

Ligia(http://twitter.com/kidha): <<Cum e si normal, profii pleaca din start cu un set de asteptari de la studenti privind interesul lor fata de materie si fata de suiectul facultate in sine, iar setul asta de asteptari e format dupa cateva generatii bune trecute prin fata ochilor.

Si da, din punctul asta de vedere nu e corect sa dai vina pe prof ca se adreseaza studentului mediu, ci sa te duci, ca student, la prof sa te ajute, presupunand ca mediocritatea nu te reprezinta si vrei mai mult.

Pe de alta parte sunt si profi (de obicei aia tinerii)care se implica serios de tot in a ridica “asteptarile medii”. Si le iese bine de tot, dar cred ca tocmai asta face un prof sa fie cu adevarat bun.>>

hoinaru (http://www.hoinaru.ro/) <<problema e ca beneficiarii nici nu-si mai pun problema in ceea ce priveste vina “eh, ce sa inveti in romania? asa e sistemul nostru romanesc”>>

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu